ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βίντεο: Καρέ - καρέ η στιγμή που άγνωστοι ρίχνουν φωτοβολίδα στα γραφεία της ΕΔΕΚ

Βίντεο: Καρέ - καρέ η στιγμή που άγνωστοι ρίχνουν φωτοβολίδα στα γραφεία της ΕΔΕΚ

Βίντεο καταγράφει καρέ – καρέ την επίθεση των αγνώστων που εισέβαλαν στα γραφεία της ΕΔΕΚ και προκάλεσαν ζημιές, το βράδυ της Πέμπτης 08 Δεκεμβρίου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που καταγράφηκε από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης οι δράστες φορώντας κουκούλες επιτέθηκαν στα γραφεία του κόμματος και προκάλεσαν ζημιές στην είσοδο.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ μίλησε στην κρατική τηλεόραση και τόνισε ότι το κόμμα του έχει στοχοποιηθεί εδώ και καιρό.

Όπως τόνισε «η επίθεση ήταν αποτέλεσμα ενός τοξικού κλίματος, το οποίο δημιουργήθηκε εδώ και καιρό, με στόχο τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, κυρίως των δύο μεγάλων κομμάτων, ενόψει Προεδρικών Εκλογών».

Στη συνέχεια είπε πως «ήμασταν πάντα στο στόχαστρο είτε με τραμπουκισμούς είτε με διάφορους τρόπους. Και αυτό γίνεται γιατί οι θέσεις μας ενοχλούν. Το γεγονός δεν ήταν εντελώς τυχαίο. Ήταν αποτέλεσμα μιας κλιμάκωσης που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα και είναι τεράστια η ευθύνη των ηγεσιών των δύο μεγαλύτερων κομμάτων τα οποία βλέποντας ότι ενόψει Προεδρικών δεν κατάφεραν να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους οποίους έχουν επιλέξει να στηρίξουν, επιχειρούν με διάφορους τρόπους να πετύχουν αυτή τη συσπείρωση».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top