ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιχμές Σιζόπουλου για τα έκτροπα - «Βουλευτές συγκεκριμένου κόμματος ήταν στην εκδήλωση, οι θέσεις μας ενοχλούν»

Αιχμές Σιζόπουλου για τα έκτροπα - «Βουλευτές συγκεκριμένου κόμματος ήταν στην εκδήλωση, οι θέσεις μας ενοχλούν»

Την επόμενη μέρα των σοβαρών επεισοδίων που έλαβαν χώρα έξω από τα γραφεία της ΕΔΕΚ, σχολίασε ο Μαρίνος Σιζόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ μίλησε στην κρατική τηλεόραση και τόνισε ότι το κόμμα του έχει στοχοποιηθεί εδώ και καιρό.

Όπως τόνισε αρχικά «η επίθεση ήταν αποτέλεσμα ενός τοξικού κλίματος, το οποίο δημιουργήθηκε εδώ και καιρό, με στόχο τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, κυρίως των δύο μεγάλων κομμάτων, ενόψει Προεδρικών Εκλογών».

Στη συνέχεια είπε πως «ήμασταν πάντα στο στόχαστρο είτε με τραμπουκισμούς είτε με διάφορους τρόπους. Και αυτό γίνεται γιατί οι θέσεις μας ενοχλούν. Το γεγονός δεν ήταν εντελώς τυχαίο. Ήταν αποτέλεσμα μιας κλιμάκωσης που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα και είναι τεράστια η ευθύνη των ηγεσιών των δύο μεγαλύτερων κομμάτων τα οποία βλέποντας ότι ενόψει Προεδρικών δεν κατάφεραν να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους οποίους έχουν επιλέξει να στηρίξουν, επιχειρούν με διάφορους τρόπους να πετύχουν αυτή τη συσπείρωση».

Παράλληλα τόνισε «υπήρχαν σκοπιμότητες τις οποίες κάποιοι αξιοποιούν, κάποιοι τις εκμεταλλεύονται για τους δικούς τους λόγους. Και δεν λέω ότι η χθεσινή συγκέντρωση δεν ήταν οργανωμένη από τις ηγεσίες των κομμάτων. Είναι προφανώς ότι υπήρχαν βουλευτές (σ.σ. εννοεί αυτούς του ΕΛΑΜ), συγκεκριμένου κόμματος που ήταν παρόντες στην εκδήλωση. Χαιρέτισαν τους παρευρισκόμενους.

Δεν ήταν τυχαίο ότι μια μεγάλη ομάδα αποχωρώντας από τον χώρο της Βουλής, τι γύρευε στα γραφεία της ΕΔΕΚ. Αυτό φαίνεται ότι ήταν προμελετημένο. Για αυτό ακριβώς και οι φωτοβολίδες και όλα τα υπόλοιπα. Το γιατί είμαστε στοχοποιημένοι είναι πολύ καλά γνωστό. Από πλευράς ΕΔΕΚ δεν θα μπούμε σε αυτή την τοξική διαδικασία αντιπαραθέσεων».

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινές (8/12) δηλώσεις του έξω από τα γραφεία της ΕΔΕΚ, ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι δεν θα αντιδράσουν εκτός των πλαισίων της δημοκρατικής συμπεριφοράς και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα «σε όλους αυτούς τους τραμπούκους: κάτω από οποιασδήποτε συνθήκες, η ΕΔΕΚ δεν υποστέλλει την σημαία του αγώνα της. Η ΕΔΕΚ δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει τις θέσεις της και κανένας δεν μπορεί να κάμψει την ΕΔΕΚ».

Η ΕΔΕΚ, συνέχισε, είναι ιστορικά και διαχρονικά ένα κόμμα αντίστασης, υπέρ της Δημοκρατίας και της διαφάνειας, της ιστορικής αυτογνωσίας και του αγώνα για απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, είτε με εκφοβισμούς, είτε με οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποσκάψουν και να υπονομεύσουν  κάποιοι αυτό το φρόνημα, πρόσθεσέ. «Εμείς συνεχίζουμε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top