Τραγικό τέλος για ηλικιωμένο – Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οίκου ευγηρίας στη Λεμεσό

Τραγικό τέλος για ηλικιωμένο – Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οίκου ευγηρίας στη Λεμεσό

Τραγικό ατύχημα σημειώθηκε σε οίκο ευγηρίας στη Λεμεσό το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης 07 Δεκεμβρίου καθώς ηλικιωμένος έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης, ενώ στη συνέχεια ο 87χρονος εντοπίστηκε νεκρός. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος έπασχε από άνοια, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ο θάνατος του προήρθε από τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι.

Να σημειωθεί ότι η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE