LIFESTYLE

Μπέσσυ Μάλφα: «Με τον Γεράσιμο λέγαμε "πώς θα κάνουμε παιδιά;" θεωρούσαμε ότι είμαστε άσχημοι»

Μπέσσυ Μάλφα: «Με τον Γεράσιμο λέγαμε "πώς θα κάνουμε παιδιά;" θεωρούσαμε ότι είμαστε άσχημοι»

Η Μπέσσυ Μάλφα παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μίλησε για τη σχέση της με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, ενώ αποκάλυψε το γεγονός που τους οδήγησε να επιλέξουν το όνομα του γιου τους, Γιάγκου.

Η ηθοποιός μίλησε στη μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στη ζωή που μοιράζεται εδώ και 28 χρόνια με τον, Γεράσιμο Σκιαδαρέση και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί.

«Ο γιος μας ονομάζεται Γιάννης και Άγγελος. Το έχουμε εμπνευστεί από ένα βιβλίο του Μίκα Βάλταρι "Ο Μαύρος Άγγελος". Είναι η ιστορία του Παλαιολόγου, είναι λίγο επιστημονικό. Έναν ήρωα που τον λένε Ιωάννη – Άγγελο. Είχαμε πει ότι αν κάνουμε γιο, πριν τα φτιάξουμε, θα τον βγάλουμε Ιωάννη – Άγγελο. Αυτά ήταν αστεία που κάναμε με τον Γεράσιμο μεταξύ μας. Όταν γνωριστήκαμε, ανταλλάσσαμε βιβλία και λέγαμε "αν παντρευτούμε ποτέ και αν θα κάνουμε παιδί"» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Βασικά λέγαμε "πώς θα βγει αυτό το παιδί και τι παιδιά θα κάνουμε;", γιατί θεωρούσαμε και οι δυο ότι είμαστε άσχημοι με έναν τρόπο. Αστεία το λέγαμε και μέσα σε αυτά είχαμε πει πως αν κάνουμε γιο θα το βγάλουμε Ιωάννη Άγγελο» συμπλήρωσε η Μπέσσυ Μάλφα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top