Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Πρόκειται για 29χρονο κουρδικής καταγωγής που παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου. Ο ίδιος απάντησε αθώος σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.
Την ίδια γραμμή κράτησαν και δύο εκ των συνεργών του 29χρονου, οι οποίοι θα παρουσιαστούν εκ νέου στο Δικαστήριο στις 30 Ιανουαρίου 2023. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha Κύπρου, ο 4ος κατηγορούμενος αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη. Η ποινή του θα επιβληθεί στις 22 Δεκεμβρίου 2022.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.
Την ίδια ώρα, οι τρεις δεσμοφύλακες που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους, θα βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου την 1η Μαρτίου 2023.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις