ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΗΚ: Αυτό θα είναι το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ την περίοδο των εορτών - Όλες οι πληροφορίες

ΑΗΚ: Αυτό θα είναι το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ την περίοδο των εορτών - Όλες οι πληροφορίες

Με ανακοίνωση της η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου ενημερώνει το κοινό για τα ωράρια λειτουργίας των γραφείων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πελατών, την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Δείτε την ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 τα ΚΕΠ της ΑΗΚ θα εξυπηρετούν το κοινό μέχρι τις 12:45 μ.μ.

Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022 και την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023 τα Περιφερειακά Γραφεία και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης θα παραμείνουν κλειστά. 

Ο Οργανισμός υπενθυμίζει τις δυνατότητες ηλεκτρονικής εξόφλησης λογαριασμών, από την άνεση και ασφάλεια του δικού σας χώρου, με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Διαδικτυακά με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
  • Μέσω της ιστοσελίδας της ΑΗΚ www.eac.com.cy
  • Μέσω της δωρεάν εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα EAC Mobile App
  • Μέσω των ιστοσελίδων τραπεζικών ιδρυμάτων

 

Επίσης, αιτήσεις για νέους πελάτες, συνδέσεις, αποσυνδέσεις και μεταβιβάσεις, μπορούν να γίνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεομοιοτυπίας (φαξ).

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας, οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι αριθμοί τηλεομοιότυπου (φαξ) των Περιφερειακών Γραφείων Προμήθειας αναγράφονται στην Ιστοσελίδα της ΑΗΚ.

Οι άνθρωποι της ΑΗΚ, εργαζόμενοι, Διεύθυνση και Διοίκηση, εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ένα Φωτεινό 2023 με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top