ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της 4χρονης - Όλες οι νεότερες πληροφορίες

Παραμένει  κρίσιμη η κατάσταση της 4χρονης -  Όλες οι νεότερες πληροφορίες

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 4χρονης που διακομίστηκε στο Ισραήλ με στρεπτόκοκκο Α, ανέφερε την Πέμπτη στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας.

Όπως είπε, βάσει της τελευταίας ενημέρωσης που έλαβε στις 12.30 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, η 4χρονη είχε εισέλθει στη μεγάλη εντατική μονάδα θεραπείας της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Tel Ha’ Shomer, προσθέτοντας παράλληλα ότι δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της αεροδιακομιδής.

Η κατάσταση της υγείας του μικρού κοριτσιού παραμένει κρίσιμα σταθερή, συνέχισε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου, συμπληρώνοντας πως πρόκειται να υπάρξει νέα επικοινωνία το απόγευμα με τους γιατρούς στο Ισραήλ σχετικά με την όποια πρόοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας, η οποία θα συνεχιστεί σε καθημερινή βάση.

Επιπλέον, συμπλήρωσε πως οι γονείς του παιδιού διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα την 4χρονη να συνοδεύσει κατά τη μεταφορά της η θεία της, ενώ μόλις είναι σε θέση να ταξιδεύσουν θα μεταβούν άμεσα στο Ισραήλ για να βρεθούν δίπλα στο παιδί τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top