ΕΔΕΚ: Διαγραφή μελών που παραβιάζουν το καταστατικό αποφάσισε το Πολιτικό Γραφείο

ΕΔΕΚ: Διαγραφή μελών που παραβιάζουν το καταστατικό αποφάσισε το Πολιτικό Γραφείο

Το πολιτικό γραφείο της ΕΔΕΚ αποφάσισε, μετά από συνεδρία, να διαγράψει μέλη που παραβιάζουν συστηματικά, αποφάσεις του κόμματος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κ.Σ ΕΔΕΚ, οι επηρεαζόμενοι θα ενημερωθούν γραπτώς.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του Κ.Σ. ΕΔΕΚ:

Το Πολιτικό Γραφείο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση με λύπη διαπίστωσε ότι αριθμός μελών παραβιάζει συστηματικά αποφάσεις του Κόμματος.

Ως εκ τούτου με βάση το Καταστατικό ενεργοποιείται αυτόματα το άρθρο 17 το οποίο προνοεί απώλεια της ιδιότητας του μέλους.

Οι επηρεαζόμενοι θα ενημερωθούν γραπτώς.

Σημειώνεται ότι με την παρ. 8 του άρθρου 17 έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν επανεγγραφή σύμφωνα με τα άρθρα 13 και 14 μετά την παρέλευση ενός έτους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE