Ξενοδοχεία για σκύλους με υπηρεσίες… 5 αστέρων – Υπάρχουν και στην Κύπρο – Δείτε βίντεο

Ξενοδοχεία για σκύλους με υπηρεσίες… 5 αστέρων – Υπάρχουν και στην Κύπρο – Δείτε βίντεο

Όπως και άνθρωποι έτσι και τα κατοικίδια χρειάζονται διακοπές και ένα χώρο που να τους προσφέρει αγάπη και προστασία όταν οι ιδιοκτήτες τους λείπουν μακριά. Για αυτό τον λόγο υπάρχουν και τα ξενοδοχεία κατοικιδίων, και δεν μιλάμε για κλουβιά αλλά για ανοιχτούς χώρους με υπηρεσίες 5 αστέρων.

«Ο σκύλος δεν είναι κλεισμένος σε ένα κλουβί», διαβεβαίωσε ιδιοκτήτρια υποστατικού στα Καμπιά μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα». «Είναι κάμπινγκ. Να έρθει να περάσει καλά. Να μπορεί να τρέξει ελεύθερα, να παίξει, να φάει όπως το ταΐζει και ιδιοκτήτης του», πρόσθεσε.

Μάλιστα το συγκεκριμένο ξενοδοχείο περιλαμβάνει και πισίνα για τα κατοικίδια η οποία ανοίγει το καλοκαίρι.

Εκτός από την αγάπη και τον χρόνο που θα αφιερώσει το προσωπικός το κατοικίδιο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις φορές τουλάχιστον βόλτα έξω. Ένα – ένα, ή μαζί τα ζώα του ίδιου ιδιοκτήτη, για λόγους ασφαλείας.

Μάλιστα, στο ξενοδοχείο φιλοξενούνται και γάτες καθώς αρκετοί ιδιοκτήτες έχουν και σκύλους και γάτες και δεν θέλουν να τις αφήσουν μόνες τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Στα σχέδια του εν λόγω υποστατικού είναι να γίνουν και σουίτες που θα είναι έτοιμες το καλοκαίρι. Στόχος, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, είναι το κατοικίδιο να νιώθει όσο πιο κοντά στο σπίτι γίνεται.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE