LIKE ONLINE

Βλέπατε Κωνσταντίνου και Ελένης; Δείτε τα 6 πράγματα που δεν έχετε παρατηρήσει

Βλέπατε Κωνσταντίνου και Ελένης; Δείτε τα 6 πράγματα που δεν έχετε παρατηρήσει

Αν ήσασταν φανατικοί τηλεθεατές της συγκεκριμένης σειράς, τότε μάλλον θα έχετε παρατηρήσει τα πιο κάτω πράγματα, που μπορεί κάποιος να μην είχε ποτέ του προσέξει, παρόλο που παίζει συνεχώς σε επαναλήψεις.

 *Ο Μανώλης από το μπαρ ήταν και ενδυματολόγος της σειράς.

manolis

Λέγεται Μανώλης Γαλετάκης και η κύρια δουλειά του στο σίριαλ δεν ήταν να πίνει βότκες με τον σκύλο του τον Αρφ, αλλά να ντύνει τους πρωταγωνιστές.

 

*Οι φοιτητές της Κατακουζήνας δεν είχαν τυχαία ονόματα.

mpoukouvala

Οι λιγότερο εξοικειωμένοι με την ελληνική λογοτεχνία, μάθετε ότι τα επώνυμα των Ιωάννου-Μπουκουβάλα-Αναγνώστου αποτελούν λογοπαίγνιο με το ονοματεπώνυμο της συγγραφέως Ιωάννας Μπουκουβάλα-Αναγνώστου. 

 

*Η Ελένη ξυπνά πάντα βαμμένη στην εντέλεια

vameni

Δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση. Όποτε την ξυπνάει η Κατακουζήνα, η Ελένη μισοσηκώνεται κάτω από το πάπλωμά της, με την σκιά της, το eyeliner της, το έντονο ρουζ της, όλα στην εντέλεια, και με απόλυτη φυσικότητα λέει «τι θες μωρή Κατακουζήνα, πάλι περίοδο έχεις;»

 

*Τα περισσότερα επεισόδια ξεκινούν με την Ελένη να τρώει φαγητά της Ματίνας.

stoma

Και ΠΑΝΤΑ, να μουγκρίζει ακατάσχετα από οργιαστική ευχαρίστηση και να μιλάει με γεμάτο στόμα (συνήθως λέγοντας κάτι του τύπου «μμμ, μωρή Ματίνα, θεϊκή η τυρόπιτα»).

 

*Ο Μάνθος έφευγε πάντα χωρίς να πάρει κλειδιά.

kleidia

«Πάμε Πέγκυ, πάμε γρήγορα να φύγουμε, τα μπετά έχουν πάθει νευρική κρίση». Επόμενη κίνηση, ορμάνε στην πόρτα, την ανοίγουν, βγαίνουν, την κλείνουν.

 

*Ο Νιόνιος ο Σπιντ ξεκίνησε ως Δημοσθένης

rok

Εν ολίγοις, ο ίδιος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Νιόνιο, έπαιξε και στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς ως Δημοσθένης-οικολόγος φίλος της Ελένης-μπαμπάς του Χρυσάνθεμου. Μίνι-τρύπα του κάστινγκ μου μυρίζεται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top