Σε ποια χωριά κατέγραψαν ποσοστά… Μακάριου, πέραν του 80%, Χριστοδουλίδης και Μαυρογιάννης – Πού ισοψήφισαν

Σε ποια χωριά κατέγραψαν ποσοστά… Μακάριου, πέραν του 80%, Χριστοδουλίδης και Μαυρογιάννης – Πού ισοψήφισαν

Ποσοστά επί εποχής Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ, κατέγραψαν σε μερικά χωριά οι δύο υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Μάλιστα, σε δύο χωριά, τον Δωρό της επαρχίας Λεμεσού και την Χούλου της επαρχίας Πάφου, ο Νίκος Χριστοδουλίδης κατέγραψε ποσοστά πάνω από το 90%.

Αξιοσημείωτο, εξάλλου, είναι το γεγονός πως σε άλλα δύο χωριά, τη Δρύμου και την Βάσα Κελλακίου, οι κ.κ. Χριστοδουλίδης και Μαυρογιάννης ισοψήφισαν.

Που «σάρωσε» ο Χριστοδουλίδης

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας έλαβε ποσοστά πέραν του 80% στα πιο κάτω χωριά:

• Δωρός: 96,95%
• Χούλου: 91,62%
• Χανδριά: 86,96%
• Σαράντι: 86,27%
• Άγιος Δημητριανός: 86,05%
• Δωρά: 84,72%
• Κελοκέδαρα: 82,79%
• Γερακίες: 82,14%
• Άγιος Αμβρόσιος Λεμεσού: 83,12%
• Άγιος Θεράπων: 82,31%
• Αγρίδια: 82,08%
• Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας: 81,92%
• Όμοδος: 81,82%
• Μαμώνια: 80,42%

Που κέρδισε κατά κράτος ο Μαυρογιάννης

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης κατέγραψε ποσοστά πέραν του 80% στα εξής χωριά:

• Πραστείο Κελλακίου: 85,71%
• Αγρός: 82,66%
• Βουλγαρία: 80,2%

Οι δύο ισοψηφίες

Με βάση τα τελικά αποτελέσματα, Νίκος Χριστοδουλίδης και Ανδρέας Μαυρογιάννης ισοψήφισαν στα πιο κάτω χωριά:

• Δρύμου: έλαβαν από 51 ψήφους
• Βάσα Κελλακίου: έλαβαν από 20 ψήφους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE