ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικόλας Παπαδόπουλος: «Ο Χριστοδουλίδης κέρδισε χωρίς να κατηγορήσει κανένα» - Στήριξη στην Κυβέρνηση μέσα από τη Βουλή

Νικόλας Παπαδόπουλος: «Ο Χριστοδουλίδης κέρδισε χωρίς να κατηγορήσει κανένα» - Στήριξη στην Κυβέρνηση μέσα από τη Βουλή

Η νίκη οφείλεται πρώτα και κύρια στον ίδιο τον Νίκο Χριστοδουλίδη, την προσωπικότητα, το χάρισμα και τις προτάσεις του δήλωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

«Η κοινωνία ήθελε κάτι το διαφορετικό εξού και έχουμε μια ιστορική πολιτική νίκη καθώς έχουμε Πρόεδρο που δεν στηρίχθηκε από τα δύο μεγαλύτερα κόμματα. Και ναι, το ΔΗΚΟ έφερε στο τραπέζι ένα κρίσιμο εκλογικό ποσοστό που έφερε το εισιτήριο για τον β’ γύρο και να βγει και νικητής. Οφείλουμε να είμαστε βέβαια να είμαστε ειλικρινείς, ο Νίκος Χριστοδουλίδης κέρδισε επειδή τον επέλεξε ένα μεγάλος μέρος του ΔΗΣΥ και στους δύο γύρους», υπέδειξε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο».

«Ως ΔΗΚΟ είχαμε μια συσπείρωση κοντά στο 85% στον β’ γύρο. Είναι ένα ένα από τα υψηλότερα ποσοστά που είχαμε σε εκλογές και αυτό οφείλεται και στον ίδιο τον υποψήφιο, στις πολιτικές του προτάσεις αλλά και στον κομματικό μηχανισμό που πίστεψε ότι είχαμε πιθανότητες επιτυχίες και ότι μπορούμε να συνεισφέρουμε στη διαμόρφωση πολιτικών», σημείωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Πλέον μια καινούργια μέρα ξεκινά τόνισε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ. «Ότι έγινε στην προεκλογική το ξεχνάμε. Έχουμε καθήκον προς τους πολίτες να βάλουμε δυνάμεις κάτω και να λύσουμε προβλήματα όπως η ακρίβεια και ο πληθωρισμός καθώς και το μεταναστευτικό», ανέφερε.

Πρόσθεσε ακόμη πως «αυτή η προεκλογική ήταν διαφορετική. Ο ίδιος ο Νίκος Χριστοδουλίδης έφερε ένα νέο ήθος στην πολιτική. Κέρδισε αυτές τις εκλογές χωρίς να κατηγορήσει κανένα. Προφανώς η Κύπρος ήθελε κάτι διαφορετικό και το βρήκε στο πρόσωπό του. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και το ήθος του Ανδρέα Μαυρογιάννη που έδωσε ένα καλό αγώνα και στον α’ και στον β’ γύρο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ερωτηθείς αν το ΔΗΚΟ θα έχει συμμετοχή στο Υπουργικό Συμβούλιο που θα σχηματιστεί τις επόμενες μέρες, ο Πρόεδρος του κόμματος απάντησε: «αυτο είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Ο ίδιος έχει πει θέλει νέα πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους. Εμείς έχουμε ένα σημαντικό ρόλο στη Βουλή. Θα στηρίξουμε αυτή την Κυβέρνηση».

«Δεν είχαμε θεωρήσει ότι η εκλογή του Νίκου Χριστοδουλίδη ότι ήταν εύκολη. Υπήρχε η αγωνία. Αλλά πιστεύαμε στο πρόγραμμά του», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top