LIKE ONLINE

Άνδρας πήγε να κάνει πρόταση γάμου σε παραλία στην Αυστραλία και έχασε το δαχτυλίδι στην άμμο - Δείτε βίντεο

Άνδρας πήγε να κάνει πρόταση γάμου σε παραλία στην Αυστραλία και έχασε το δαχτυλίδι στην άμμο - Δείτε βίντεο

Ο άνδρας έκανε την πρόταση γάμου στη φίλη του στην παραλία Coogee του Σίδνεϊ μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους.Ο Zay προσέλαβε έναν διοργανωτή εκδηλώσεων για να οργανώσει τον πιο ονειρικό αρραβώνα, ανάβοντας εκατοντάδες κεριά και στήνοντας μια ηλεκτρική πινακίδα

Σε ένα viral βίντεο στο TikTok με 1,5 εκατομμύριο προβολές, η φίλη του επίδοξου γαμπρού, η Sai, εθεάθη να φτάνει στην παραλία πριν εκείνος γονατίσει για να της κάνει πρόταση γάμου.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Ένα πλήθος θεατών συγκεντρώθηκε δίπλα στην ακτή για να παρακολουθήσει τη στιγμή, καθώς επευφημούσαν το ζευγάρι. Ωστόσο, η καταστροφή ακολούθησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, καθώς ο Zay φάνηκε να μην μπορεί να βρει το δαχτυλίδι.

Όπως ήταν φυσικό χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο γεγονός. «Απόλυτος εφιάλτης. Κυριολεκτικά θα μισούσα μια δημόσια πρόταση, γιατί δεν αφορά τους ανθρώπους, είναι απλώς ένα σόου», δήλωσε ένας χρήστης.

«Οι δημόσιες προτάσεις είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου», δήλωσε ένας άλλος. Ευτυχώς, αργότερα αποκαλύφθηκε ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων βρέθηκε στην άμμο και ότι ο Zay μπόρεσε να κάνει κανονικά πρόταση γάμου στη Sai, η οποία είπε «Ναι».

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top