ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τορναρίτης για Αννίτα: «Με πήρε τηλέφωνο – Δεν θα υπογράψω την υποψηφιότητά της» - Γιατί δεν διεκδικεί την Προεδρία του ΔΗΣΥ

Τορναρίτης για Αννίτα: «Με πήρε τηλέφωνο – Δεν θα υπογράψω την υποψηφιότητά της» - Γιατί δεν διεκδικεί την Προεδρία του ΔΗΣΥ

Την πρόθεση της Προέδρου της Βουλής και Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου, να διεκδικήσει την Προεδρία του κόμματος, επιβεβαίωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Παράταξης, Νίκος Τορναρίτης, ο οποίος ξεκαθάρισε εάν θα είναι ένας από τους 100 που θα υπογράψει την υποψηφιότητά της ή όχι, καθώς και γιατί δεν έθεσε κι ο ίδιος υποψηφιότητα.

Σε δηλώσεις του στο «Μεσημέρι και Κάτι» κι ερωτηθείς εάν γνωρίζει κάτι για τις προθέσεις της κ. Δημητρίου, ο κ. Τορναρίτης απεκάλυψε πως «μου τηλεφώνησε και εμένα πριν λίγες ώρες και μου είπε ότι ενδιαφέρεται να είναι υποψήφια, παρακινούμενη από πολλούς πολίτες, όπως η ίδια μου ανέφερε».

Κληθείς να πει εάν θα είναι ένας από τους 100 που θα υπογράψουν την υποψηφιότητά της κ. Δημητρίου, απάντησε αρνητικά. «Εγώ έχω ήδη δηλώσει ότι δεν προτίθεμαι να υπογράψω την οποιαδήποτε υποψηφιότητα, γιατί οφείλω να υπερασπιστώ τον θεσμικό μου ρόλο ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος», εξέφρασε.

«Προσωπικά περιορίζω τις πολιτικές μου φιλοδοξίες, παροτρύνσεις πολλών και στελεχών και φίλων να κατέλθω ως υποψήφιος», πρόσθεσε σημειώνοντας ότι «πρέπει να δώσουμε το δικαίωμα στην νέα γενιά του κόμματος, να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος».

Κληθείς, δε, να κάνει μία εκτίμηση για το κατά πόσον θα υπάρξει απόσυρση κάποιας υποψηφιότητας, ο κ. Τορναρίτης είπε ότι «αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εξαρτάται από τον κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, τους οποίους σέβομαι απόλυτα».

Ερωτηθείς, επίσης, εάν βάζει στην άκρη τις κακίες, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ απάντησε καταφατικά. «Δεν κράτησα ποτέ κακία σε κανένα. Μπορεί κάποιες φορές να διεκδίκησα, με περισσότερη ένταση, το δίκιο, εκεί που θεωρούσα ότι αδικείτο κάποιος», συμπλήρωσε.

Δείτε το απόσπασμα των δηλώσεων στο βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top