Άλογο ανασύρθηκε ζωντανό από τα ερείπια στην Τουρκία 24 ημέρες μετά τον σεισμό

Άλογο ανασύρθηκε ζωντανό από τα ερείπια στην Τουρκία 24 ημέρες μετά τον σεισμό

Άφωνοι έμειναν όσοι συνεχίζουν τις επιχειρήσεις στα συντρίμμια που προκάλεσαν οι φονικοί σεισμοί στην Τουρκία, καθώς ένα άλογο ανασύρθηκε ζωντανό κάτω από τα ερείπια ενός κτιρίου έπειτα από 24 ημέρες.

Σύμφωνα με το Sky News, άκουσαν θόρυβο από τα ερείπια ενός κτιρίου και έσκαψαν στον τόπο όπου ήταν το άλογο. Χρησιμοποιήθηκε, ένας εκσκαφέας για την απομάκρυνση του ζώου. Τελικά, το άλογο βγήκε όρθιο από το βουνό των ερειπίων, αλλά μεταφέρθηκε σε έναν κτηνίατρο για έναν λεπτομερή ιατρικό έλεγχο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που επικαλείται τον Υπουργό Γεωργίας στην Τουρκία, το άλογο έμεινε κάτω από τα ερείπια για 24 ημέρες. Αφού ελεγχθεί από τον ειδικό, θα επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του.

ΠΗΓΗ: Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.