Άλογο ανασύρθηκε ζωντανό από τα ερείπια στην Τουρκία 24 ημέρες μετά τον σεισμό

Άλογο ανασύρθηκε ζωντανό από τα ερείπια στην Τουρκία 24 ημέρες μετά τον σεισμό

Άφωνοι έμειναν όσοι συνεχίζουν τις επιχειρήσεις στα συντρίμμια που προκάλεσαν οι φονικοί σεισμοί στην Τουρκία, καθώς ένα άλογο ανασύρθηκε ζωντανό κάτω από τα ερείπια ενός κτιρίου έπειτα από 24 ημέρες.

Σύμφωνα με το Sky News, άκουσαν θόρυβο από τα ερείπια ενός κτιρίου και έσκαψαν στον τόπο όπου ήταν το άλογο. Χρησιμοποιήθηκε, ένας εκσκαφέας για την απομάκρυνση του ζώου. Τελικά, το άλογο βγήκε όρθιο από το βουνό των ερειπίων, αλλά μεταφέρθηκε σε έναν κτηνίατρο για έναν λεπτομερή ιατρικό έλεγχο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που επικαλείται τον Υπουργό Γεωργίας στην Τουρκία, το άλογο έμεινε κάτω από τα ερείπια για 24 ημέρες. Αφού ελεγχθεί από τον ειδικό, θα επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του.

ΠΗΓΗ: Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.