LIKE ONLINE

Οι viral κότες που κάνουν surf και skateboard

Οι viral κότες που κάνουν surf και skateboard

Την προσοχή του διαδικτύου έχουν καταφέρει να κερδίσουν τα συγκεκριμένα πτηνά, καθώς όπως φαίνονται και στα βίντεο τους αρέσουν οι αθλητικές δραστηριότητες.

Μια ομάδα αθλητικών αυστραλιανών κοτόπουλων έχει κάνει τους ντόπιους να συρρέουν για να παρακολουθήσουν την κάθε της τους στιγμή. Πιο συγκεκριμένα έχουν καταφέρει να προσελκύσουν την προσοχή για την εβδομαδιαία συνεδρία body surfing

Η ιδιοκτήτρια Elaine Janes άρχισε να πηγαίνει τα κοτόπουλά της στο Point Lonsdale κατά τη διάρκεια της πανδημίας και συνέχισε τη ρουτίνα αυτή τους τελευταίους 18 μήνες. Μία από τις φτερωτές φίλες της ονομάζεται Mrs Chook και άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει βαθύτερα στα νερά κάθε εβδομάδα.

Τώρα η Janes περνάει τα πρωινά της στην παραλία πετώντας την κυρία Chook στα ρηχά κύματα του Ινδικού Ωκεανού περίπου πέντε φορές την εβδομάδα.

@chookwhisperer

Mrs Chook really loves an early morning frolick in the surf. She gets to stretch her wings and loves getting her toes wet. She would do it all day if she could.

♬ Coastline - Hollow Coves

«Δεν μπορείς να κάνεις ένα κοτόπουλο να αγαπήσει το νερό, ιδιαίτερα τον ωκεανό, αλλά αυτό εδώ έχει πάθος», δήλωσε η Janes στο 9News.

«Έχει πάθος να βρίσκεται στο νερό και έχει πάθος με το bodysurfing. Ρίξτε μια ματιά στο πρόσωπό της, είναι σκέτη ικανοποίηση, ευτυχία, χαρά». Οι άλλες κότες κάθονται σε βράχια ή εξερευνούν την άμμο πριν επιστρέψουν στο σπίτι για να πλυθούν και να σκουπιστούν.

Οι κότες έχουν γοητεύσει τους ντόπιους, οι οποίοι απολαμβάνουν να ξεκινούν τα πρωινά τους με τις κότες στην παραλία Ocean Grove, και τους διαδικτυακούς θαυμαστές που απολαμβάνουν τα βίντεο TikTok της Janes.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top