LIFESTYLE

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποζάρει στο φωτογραφικό φακό πιο σέξι από ποτέ και κλέβει τις εντυπώσεις

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποζάρει στο φωτογραφικό φακό πιο σέξι από ποτέ και κλέβει τις εντυπώσεις

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει στον φωτογραφικό φακό της καλής της φίλης Ρούλας Ρέβη πιο σέξι από ποτέ και κλέβει τις εντυπώσεις. Η παρουσιάστρια αφέθηκε στην καλλιτεχνική ματιά της Ρούλας Ρέβη και πόζαρε για καμπάνια παπουτσιών. Ένα από τα στιγμιότυπα δημοσίευσε η Ρούλα Ρέβη στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Μπορεί να βλέπουμε τον ίδιο άνθρωπο με αλλά μάτια;

Ο καθένας μας έχει μια εικόνα και μια άποψη για τον άλλον. Είναι όμως αυτή η αληθινή. Είναι τελικά η Ζέτα Μακρυπούλια το πιο σέξι κορίτσι για να φωτογραφίσεις;», αναρωτήθηκε η Ρούλα Ρέβη και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.

Για την καλή της φίλη Ρούλα Ρέβη, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει μόνο τα καλύτερα να λέει επίσης. Τον περασμένο Νοέμβρη στέλνοντας ευχές στην φωτογράφο για τα γενέθλιά της την είχε χαρακτηρίσει ένα «πανέξυπνο πλάσμα». «Το κορίτσι αυτό έχει χιούμορ αστείρευτο, είναι το πιο δυναμικό και τολμηρό που ξέρω, είναι αυτό που πάντα τον φόβο τον αντιμετωπίζει με θάρρος και τον νικά.

Είναι η καλύτερη φωτογράφος, η καλύτερη μαμά, η καλύτερη στις ιατρικές συμβουλές και στις συμβουλές γενικότερα. Δεν φοβάται τις αλλαγές και αν βάλει κάτι στο μυαλό της είναι ικανή να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα για να το καταφέρει.

Το κορίτσι αυτό είναι φίλη μου, με αποδέχεται, με στηρίζει υπομονετικά και πάντα με αγάπη», είχε αναφέρει ανάμεσα σε άλλα σε ανάρτησή της.

Δείτε πιο κάτω την φωτογραφία:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top