Απάντηση Mega σε ΡΙΚ για ΠΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ: «O κόσμος να χαλάσει θα βγει στον αέρα την ημέρα που έχει προγραμματιστεί»

Απάντηση Mega σε ΡΙΚ για ΠΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ: «O κόσμος να χαλάσει θα βγει στον αέρα την ημέρα που έχει προγραμματιστεί»

Μετά την απάντηση του Νικόλα Κουμίδη, σειρά πήρε το κανάλι του Αρχάγγελου, το οποίο σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές δεν έχει σκοπό να υποχωρήσει…

"Η σατιρική εκπομπή που καυστηριάζει την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα, θα βγει στον αέρα την ημέρα που έχει προγραμματιστεί "ο κόσμος να χαλάσει".

Με διατάγματα και νομικά τερτίπια δεν εμποδίζεται σε καμία περίπτωση η δημιουργία τηλεοπτικού προγράμματος, εν προκειμένω σάτιρας, από κανέναν. Η ελευθερία του λόγου, της έκφρασης και της σάτιρας, είναι θεμελιώδη δικαιώματα κατοχυρωμένα από το σύνταγμα.

Τα όποια δικαιώματα του ΡΙΚ για την εν λόγω εκπομπή, αρχίζουν και τελειώνουν στη διάρκεια του συμβολαίου που είχε υπογράψει η εταιρεία παραγωγής με το ΡΙΚ.

Και αυτό το αποκρύπτουν εντέχνως.

Ο Πρόεδρος του ΡΙΚ Κ. Τσωκος, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Tv mania, ότι "όλα θα κριθούν στο χειροκρότημα" και πως "οι τηλεθεατές δεν θα διαλέξουν το ιμιτασιόν, αλλά το αυθεντικό".

Προφανώς δεν περίμεναν-χρονικά να φανεί το αποτέλεσμα...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE