ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυρά Ματσάκη στους κυβερνητικούς ιατροδικαστές για τον θάνατο της 28χρονης: «Για εμένα είναι πολύ απλή υπόθεση - Αυτά οι ιατροδικαστές τα ξέρουν από τον πρώτο χρόνο»

Πυρά Ματσάκη στους κυβερνητικούς ιατροδικαστές για τον θάνατο της 28χρονης: «Για εμένα είναι πολύ απλή υπόθεση - Αυτά οι ιατροδικαστές τα ξέρουν από τον πρώτο χρόνο»

Εξακολουθεί να θεωρεί ότι θάνατος της άτυχης 28χρονης στην Πέτρα του Ρωμιού, προήλθε από σοβαρό πολυτραυματισμό μετά από πτώση σε γκρεμό, ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, ο κ. Ματσάκης ανέφερε ότι μετά την εξέταση των ρούχων, τόσο της άτυχης όσο και του 31χρονου υπόπτου, έδωσε το τελικό του πόρισμα, το οποίο μάλιστα παρέδωσε και γραπτώς στην οικογένεια του κρατούμενου. Το ερώτημα που τέθηκε, σύμφωνα με τον κ. Μάτσάκη, ήταν κατά πόσο στραγγαλίστηκε και μετά το πτώμα ρίχθηκε στον γκρεμό.

«Οι Κύπριοι ιατροδικαστές, είπαν ότι στραγγαλίστηκε η κοπέλα και μετά ρίχθηκε το πτώμα στο γκρεμό. Εγώ, αφού παρευρέθηκα στην νεκροτομή, είπα ότι δεν στραγγαλίστηκε η κοπέλα, αλλά ο θάνατος επήλθε λόγω της πτώσης στον γκρεμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ματσάκης.

Συνέχισε συμπληρώνοντας ότι: «η εισαγγελία έφερε από την Ελλάδα μια καθηγήτρια της ιατροδικαστικής, η οποία είπε “εγώ δεν μπορώ να πω και θα περιμένω τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων εξετάσεων”»

Την ίδια ώρα, τόνισε πως ο ίδιος δεν θεωρεί ότι μπορούν να δείξουν κάτι τα συγκεκριμένα αποτελέσματα αλλά ούτε μπορούν να βοηθήσουν στην υπόθεση. «Τα δείγματα δεν στάλθηκαν από την κα. Σπηλιοπούλου, αλλά στάλθηκαν από τους ιατροδικαστές που έκαναν την πρώτη νεκροψία και είναι τριών ειδών», ανέφερε.

Κλείνοντας διερωτήθηκε:«εάν όντως έγινε έγκλημα, θα περιμένουμε δέκα μέρες και δεν ξέρω πόσες άλλες θα περιμένουμε, για να μας πουν οι ιατροδικαστές αν είναι έγκλημα ή όχι».

Και τέλος τόνισε ότι: «για εμένα είναι πολύ απλή αυτή η υπόθεση, δηλαδή αν δεν μπορεί ένας ιατροδικαστής να πει αν κάποιος στραγγαλίστηκε και μετά έπεσε στο γκρεμό ή αν πέθανε πέφτοντας στο γκρεμό, τι να σας πω;;. Αυτά οι ιατροδικαστές τα ξέρουν από τον πρώτο χρόνο που κάνουν την ειδίκευση τους».

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top