Ν. Παπαδόπουλος: «Οι αγωνιστές του 1821 έδειξαν ότι υπάρχει η επιλογή της υπεράσπισης του δικαίου και της εθνικής αξιοπρέπειας»

Ν. Παπαδόπουλος: «Οι αγωνιστές του 1821 έδειξαν ότι υπάρχει η επιλογή της υπεράσπισης του δικαίου και της εθνικής αξιοπρέπειας»

Οι αγωνιστές του 1821 έδειξαν ότι υπάρχει η επιλογή της υπεράσπισης του δικαίου και της εθνικής αξιοπρέπειας, είπε το Σάββατο ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, έπειτα από την μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Λευκωσία.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι οι αγωνιστές του 1821 αγωνίστηκαν, πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία, τη δημοκρατία και την εθνική αξιοπρέπεια ολόκληρου του Ελληνισμού.

Πρόσθεσε πως αποτελούν λαμπρό παράδειγμα «για όλους εμάς, τον δοκιμαζόμενο κυπριακό Ελληνισμό, ο οποίος συνεχίζει να αγωνίζεται για τη δική του απελευθέρωση».

«Οφείλουμε να διδαχθούμε από εκείνους που μας έδειξαν ότι υπάρχει η επιλογή της υπεράσπισης του δικαίου και της εθνικής αξιοπρέπειας», κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.