9 στους 10 δεν γνωρίζουν την λειτουργία CTRL+F του υπολογιστή

9 στους 10 δεν γνωρίζουν την λειτουργία CTRL+F του υπολογιστή

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η Google, το 90% των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Internet αγνοούν... μια πολύ βασική λειτουργία.

Όπως φαίνεται, το keyboard shortcut Control+F είναι κάτι άγνωστο για τον περισσότερο κόσμο!

Η υπόθεση κέντρισε το ενδιαφέρον της Google όταν μια οδηγός λεωφορείου κλήθηκε να βρει ένα συγκεκριμένο απόσπασμα κειμένου σε μια ιστοσελίδα.

Η οδηγός άρχισε να κάνει scroll down (δηλαδή κατέβαζε σιγά σιγά την πλαϊνή μπάρα) αναζητώντας το απόσπασμα και όταν τη ρώτησαν “γιατί δε χρησιμοποιείτε το CTRL+F” αυτή απάντησε ότι δεν ξέρει τι σημαίνει αυτό.

Η έρευνα της Google έδειξε ότι 9 στους 10 ανθρώπους δεν ξέρουν πώς να βρουν κάτι χρησιμοποιώντας αυτό το συνδυασμό, ενώ δεν έχουν σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάτι τέτοιο. Το πραγματικά εκπληκτικό είναι ότι ακόμα και κάποιοι άνθρωποι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία φαίνεται να αγνοούν τη βασική αυτή λειτουργία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.