Σκηνοθετημένη η ένοπλη ληστεία στη Λεμεσό – Έγιναν συλλήψεις - Παραδέχθηκε το «θύμα»

Σκηνοθετημένη η ένοπλη ληστεία στη Λεμεσό – Έγιναν συλλήψεις - Παραδέχθηκε το «θύμα»

Σκηνοθετημένη η ληστεία που σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα υπάλληλος ξενοδοχείου, ενώ βρισκόταν στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας στο ύψος της Παρεκκλησιάς και οδηγούσε το όχημα του, του ανέκοψε τον δρόμο αυτοκίνητο τύπου «Ζ» σκούρου χρώματος, ενώ δεύτερο σταμάτησε πίσω από αυτό.

Ο οδηγός του μπροστινού αυτοκινήτου κατέβηκε και έσπασε με πιστόλι το γυαλί της πόρτας του οχήματος του 55χρονου, ενώ υπό την απειλή του όπλου άρπαξε τη τσάντα με τα χρήματα, τα κλειδιά του οχήματος, καθώς και το κινητό του θύματος.

Κατά την διάρκεια των ανακρίσεων φαίνεται ότι το 55χρονο θύμα, παραδέχθηκε τη συνωμοσία και σκηνοθεσία της ληστείας, μαζί με άλλο πρόσωπο.

 

Εναντίον των δύο υπόπτων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν το απόγευμα, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ληστεία μέρα μεσημέρι στη Λεμεσό – Κατέβηκαν από το όχημα και με την απειλή όπλου απέσπασαν χαρτοφύλακα από υπάλληλο ξενοδοχείου

Να υπενθυμίσουμε ότι τα χρήματα που κλάπηκαν, ήταν ύψους €30,000 και δεν έχουν ακόμα ανευρεθεί. Οι έρευνες συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θωρακίζονται» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE