ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται από την Αστυνομία o 41χρονος Κλεόβουλος για κλοπή - Δείτε φωτογραφία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται από την Αστυνομία o 41χρονος Κλεόβουλος για κλοπή - Δείτε φωτογραφία

Τη φωτογραφία και στοιχεία άντρα ηλικίας 41 ετών, ο οποίος καταζητείται σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Κλεόβουλο Κλεοβούλου, ημερομηνία γέννησης 27/05/1981, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για σκοπούς διερεύνησης τριών υποθέσεων κλοπής, που διαπράχθηκαν μεταξύ 22 και 24 Φεβρουαρίου, 2023, στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Οι υπό διερεύνηση υποθέσεις αφορούν στην κλοπή χρημάτων και άλλων αντικειμένων από δύο κατοικίες στη Λεμεσό, καθώς και στην κλοπή χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό. Η κλοπή από τραπεζικό λογαριασμό διαπράχθηκε με ανάληψη χρημάτων από αυτόματη μηχανή ανάληψης χρημάτων σε τραπεζικό κατάστημα στη Λεμεσό, με τη χρήση τραπεζικής κάρτας που είχε κλαπεί από μία από τις κατοικίες στη Λεμεσό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE