LIFESTYLE

Θα συζητηθεί! Ποιοί πρωταγωνιστές σειράς του ΑΝΤ1 φεύγουν κι αφήνουν πίσω τους συντρίμμια;

Θα συζητηθεί! Ποιοί πρωταγωνιστές σειράς του ΑΝΤ1 φεύγουν κι αφήνουν πίσω τους συντρίμμια;

Είναι, χωρίς ίχνος υπερβολής, μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

 «Οι συμμαθητές», αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό και θα συνεχίσει και του χρόνου. Το κανάλι του ΑΝΤ1 πέτυχε «διάνα», με την επιλογή της κωμικής σειράς, που είναι βασισμένη στην πολυβραβευμένη Αργεντίνικη σειρά «Graduados».

Ωστόσο δεν θα συνεχίσουν την επόμενη χρονιά, όλα τα μέλη του καστ. Σύμφωνα με το tvnea, μετά την υπουργοποίηση του Παύλου Χαϊκάλη, θεωρείται σίγουρο πως θα αποχωρήσει από τη σειρά, μια και δεν υπάρχει χρόνος για να συνδυάζει την πολιτική του πορεία με την υποκριτική.

Έτσι, οι σεναριογράφοι αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο ο «Ισίδωρος», τον οποίο υποδυόταν, δεν θα βρίσκεται πια ανάμεσά τους.

Εκτός του Υφυπουργού για θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και η Φαίδρα Δούκα, που έκανε την ψυχολόγο στη σειρά.

Το τηλεοπτικό κοινό λοιπόν, φαίνεται πως περιμένει ανανεωμένη την «παρέα» της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top