Παιδάκι τραυματίστηκε στο μάτι από κροτίδα ενώ αστυνομικός τραυματίστηκε από πυροτέχνημα

Παιδάκι τραυματίστηκε στο μάτι από κροτίδα ενώ αστυνομικός τραυματίστηκε από πυροτέχνημα

Στο νοσοκομείο κατέληξε εννιάχρονο παιδάκι αφού τραυματίστηκε από κροτίδα στο μάτι την νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τοπαιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει επιφανειακό εξωτερικό τραύμα στο μάτι. Σημειώνεται ότι το παιδί, αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο.

Παράλληλα στη Λάρνακα τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός από πυροτέχνημα.

Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός, αφού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για περίθαλψη και διαπιστώθηκε ότι φέρει ελαφρύ έγκαυμα, έλαβε εξιτήριο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.