Προσοχή! Γέμισαν οι αυτοκινητόδρομοι ραντάρ (Δες εδώ σε ποια σημεία)

Προσοχή! Γέμισαν οι αυτοκινητόδρομοι ραντάρ (Δες εδώ σε ποια σημεία)

Σε εφαρμογή τέθηκε το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας για πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και συμμόρφωση των οδηγών με τους κανόνες οδικής οδήγησης, ενόψει των διακοπών για του Δεκαπενταύγουστο.

Η αυξημένη διακίνηση των πολιτών, ένεκα των διακοπών του Αυγούστου, έθεσε σε εγρήγορση την αστυνομία. Δεκάδες αστυνομικοί βγήκαν στους δρόμους για έλεγχο της τροχαίας κίνησης και «τιμωρία» όσων δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες  οδικής κυκλοφορίας.

Δημοσιογράφος της ιστοσελίδα μας, Tothemaonline,  ο οποίος βρίσκεται αυτή την ώρα 8 το πρωί της 5η Ιουλίου 2015, στο δρόμο  «έπεσε» σε τέσσερα ραντάρ!

Στην έξοδο της Λευκωσίας, στην είσοδο της Λάρνακας, (μερικά μέτρα πριν από τον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς), μετά τον κυκλικό κόμβο προς Αραδίππου (δρόμος προς ΓΣΖ)  και στη Δρομολαξιά.   

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE