Σάλος στη Λάρνακα: Γονείς ξυλοκοπούσαν τα παιδιά τους και τα έβαζαν να ζητιανεύουν! Ιστορία φρίκης

Σάλος στη Λάρνακα: Γονείς ξυλοκοπούσαν τα παιδιά τους  και τα έβαζαν να ζητιανεύουν! Ιστορία φρίκης

Tα εξανάγκαζαν να ζητιανεύουν και τα κακοποιούσαν συστηματικά - "Ένοχη σιωπή" σχολείου και Γραφείου Ευημερίας.

Αποτροπιασμό προκαλεί νέα υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων από τη Λάρνακα. Συγκεκριμένα οι γονείς δύο ανήλικων αδελφιών, 13 και 11 ετών, τα εξανάγκαζαν να ζητιανεύουν και να μαζεύουν αποτσίγαρα, ενώ τα παιδιά υφίσταντο και καθημερινή κακοποίηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκκληση για βοήθεια! Εξαθλιωμένο κοριτσάκι στη Λάρνακα μαζεύει αποτσίγαρα από τους δρόμους - Τα καπνίζει η μαμά της - Βίντεο

Ερωτηματικά ωστόσο προκαλεί η "σιγή ιχθύος" που τηρούσε το Γραφείο Ευημερίας, αλλά και το περιβάλλον του σχολείου τους μέχρι πρότινος, καθώς γνώριζαν για την περίπτωση των δύο παιδιών, ωστόσο δεν είχαν πράξει τίποτα μέχρι στιγμής για να διασώσουν τα παιδιά.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο larnakaonline 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Συμπληρώνονται σήμερα 61 χρόνια από τον Αύγουστο του 1964, όταν ξεκίνησαν οι φονικοί βομβαρδισμοί της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία.  Για τρεις συνεχόμενες μέρες, από τις 7 μέχρι και τις 9 Αυγούστου, οι Τούρκοι βομβάρδιζαν την περιοχή με τις βόμβες ναπάλμ να πέφτουν βροχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE