Κάλεσαν κλειδαρά οι Αρχές για να μπουν στο διαμέρισμα του 73χρονου που βρέθηκε νεκρός - Τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν για τον θάνατο του

Κάλεσαν κλειδαρά οι Αρχές για να μπουν στο διαμέρισμα του 73χρονου που βρέθηκε νεκρός - Τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν για τον θάνατο του

Καμία ένδειξη δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, που να δείχνει εγκληματική ενέργεια, σχετικά με τον θάνατο του 73χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε διαμέρισμα στην Πάφο, το απόγευμα της Πέμπτης (27/04).

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, ανέφερε, ότι περίοικοι ειδοποίησαν τις Αρχές, καθώς είχαν μέρες να το δουν, με αποτέλεσμα μέλη της Αστυνομίας να σπεύσουν στο διαμέρισμα όπου διέμενε και να καλέσουν κλειδαρά για να καταφέρουν να εισέλθουν εντός της οικίας του, όπου και τον εντόπισαν νεκρό.

Όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε ο κ. Νικολάου, φαίνεται πως ο 73χρονος απεβίωσε εδώ και μέρες, ενώ δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια. Την ίδια ώρα σημείωσε ότι δεν υπήρχαν εξωτερικές κακώσεις στο σώμα του.

Από τις πρώτες ενδείξεις, φαίνεται ότι ο θάνατος του 73χρονου αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο αναμένεται η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για Βρετανό, ηλικίας 73 ετών, ο οποίος διέμενε σε διαμέρισμα στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE