ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προσπάθησε να δωροδοκήσει τον αστυνομικό – Στα κρατητήρια 19χρονος σχετικά με υπόθεση πλαστογραφίας

Προσπάθησε να δωροδοκήσει τον αστυνομικό – Στα κρατητήρια 19χρονος σχετικά με υπόθεση πλαστογραφίας

Στη σύλληψη 19χρονου τουρίστα προχώρησε η αστυνομία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση δεκασμού δημοσίου λειτουργού, πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας, προχώρησε η Αστυνομία στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.30μ.μ., μέλη της Αστυνομίας, που διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας σε δρόμο στην Αγία Νάπα, έκαναν σήμα σε δύο μοτοσικλέτες, να σταματήσουν, οι οδηγοί των οποίων δεν έφεραν προστατευτικά κράνη.

Ωστόσο, οι δύο οδηγοί ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν οδηγώντας επικίνδυνα. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οι δύο οδηγοί, διαμένουν σε τουριστικά διαμερίσματα στην Αγία Νάπα, όπου και εντοπίστηκαν.

Πρόκειται για δυο 19χρονους τουρίστες, ένας εκ των οποίων, όπως διαπιστώθηκε, από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, έδωσε ψεύτικα στοιχεία στους αστυνομικούς.

Αφού εντοπίστηκαν τα ορθά ταξιδιωτικά του έγγραφα και ενημερώθηκε ότι είναι υπό σύλληψη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας, ο 19χρονος φέρεται να προσπάθησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς, προσφέροντας τους χρήματα, για να μην κατηγορηθεί, για το πιο πάνω αδίκημα.

Αμέσως οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 19χρονο, για το αυτόφωρο αδίκημα της απόπειρας δεκασμού δημοσίου λειτουργού και τον έθεσαν υπό κράτηση. Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας και το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνούν την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top