LIFESTYLE

MasterChef: Χαμός στο συμβούλιο - Τεράστια η διαφορά μεταξύ μπλε και κόκκινων - Ποιος αποχώρησε - Δείτε βίντεο

MasterChef: Χαμός στο συμβούλιο - Τεράστια η διαφορά μεταξύ μπλε και κόκκινων - Ποιος αποχώρησε - Δείτε βίντεο

Βαρύς έκατσε ο τόνος στον Θεόδωρο Γαλάνη, ο οποίος ήταν και ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε από το MasterChef 2023 μετά τη «μάχη» που έδωσε με Μαρία Μπέη, καθώς οι δύο τους ήταν αυτοί που βγήκαν στον «τάκο» μετά την επεισοδιακή ήττα της μπλε ομάδας.

Η 13η ομαδική δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής του STAR είχε νικητές τους Κόκκινους με τη διαφορά στη βαθμολογία των δύο ομάδων να είναι36 ολόκληροι βαθμοί. Οι κόκκινοι πήραν 111/150, ενώ οι μπλε κατάφεραν να αποσπάσουν μόνο 75 από τους 150 πόντους για τα πιάτα τους. Έπιασαν, δηλαδή, ακριβώς τη βάση.

«Εξευτελιστικό για την ομάδα μας! Είμαστε απαίσιοι! Τα πήγαμε χάλια, ντροπή μας που πήραμε τέτοιο βαθμό!» είπε ο Ηλίας για την ομάδα του, που είχε αρχηγό τη Μαρία Μπέη.


Μάλιστα λίγο πριν αρχίσει η κριτική από τους τρεις σεφ και κριτές, ο Νίκος Τράκας κι η Μαρία Μπέη είχαν έναν έντονο καβγά όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τον διαγωνιζόμενο: «Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι σε διάλεξε η Μαρία;».

«Πριν ξεκινήσει η ομαδική, ήρθε η Μαρία ξεκίνησε ένα ωραίο ψυχολογικό παιχνίδι το οποίο πίστευε ότι θα με πιάσει. Δεν πήγε πολύ καλά... Άρχισε να μειώνει τα πιάτα που έχω βγάλει μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό και να βγάζει ένα attitude ότι εγώ είμαι εδώ επειδή με έχουν κουβαλήσει τα παιδιά στις πλάτες τους», είπε ο παίκτης με τη Μαρία Μπέη να διαφωνεί.

Στη συνέχεια ο Τράκας εξέφρασε την άποψη ότι την «έτσουξε» την Μπέη που ο ίδιος κέρδισε το Silver Award των 10.000 ευρώ.

Οι τόνοι ανέβηκαν, με τη διαγωνιζόμενη να λέει ότι δεν της άρεσε το σχόλιο που έκανε για εκείνη ο Τράκας στη δοκιμασία με τις μαμάδες.

«Είπες ότι θα κερδίσω επειδή λείπει η μάνα μου! (σ.σ. είχε πάει ο αδερφός της παίκτριας)». «Δεν πιάνω ποτέ στο στόμα μου μανάδες κανενός!», είπε ο Τράκας που αρνήθηκε ότι είπε τέτοιο πράγμα, με τους κριτές να παρεμβαίνουν και να τους λένε να ηρεμήσουν.

O Πάνος Ιωαννίδης, o Σωτήρης Κοντιζάς και o Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef τον διακεκριμένο σεφ Νίκο Αποστολάκη, ο οποίος και έφερε ένα πιάτο αντιγραφής αυξημένων μαγειρικών απαιτήσεων.

Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση Θεόδωρος και Μαρία προσπάθησαν να αφήσουν πίσω την ένταση της ψηφοφορίας και να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και καθαρό μυαλό στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

Το πιάτο της Μαρίας ήταν περισσότερο κοντά στο πρωτότυπο πιάτο του Νίκου Αποστολάκη και έτσι, ο Θεόδωρος αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής, αποχαιρετώντας για πάντα το όνειρό του να κερδίσει το MasterChef 2023.

Ο Θεόδωρος, εκτός από καλός μάγειρας, ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς φετινούς παίκτες και η αποχώρησή του ήταν απρόσμενη.

«Τώρα ξεκινάνε όλα» είπε φανερά συγκινημένος ο Θεόδωρος. «Θα μου λείψουν τα πάντα! Στον τελικό θέλω Άγγελο με Αλέξανδρο» πρόσθεσε.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top