ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση Περικλέους: Υπό κράτηση οι τρεις ύποπτοι – Παραπέμφθηκαν σε δίκη

Υπόθεση Περικλέους: Υπό κράτηση οι τρεις ύποπτοι – Παραπέμφθηκαν σε δίκη

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας παραπέμφθηκαν οι τρεις για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης του Άγγελου Περικλέους παρόλο που δεν βρέθηκε το πτώμα του.

Οι τρεις ύποπτοι, ο 24χρονος χάκερ, ο 71χρονος θείος του και η 59χρονη μητέρα του πρώτου, παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου οι τρεις ύποπτοι αναμένεται να παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι τις 12 Μαΐου όπου θα εξεταστεί το αίτημα της κράτησης τους ως υπόδικοι μέχρι τη δίκη η οποία θα γίνει τον Ιούνιο για απάντηση στις κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος εκτός από τον φόνο εκ προμελέτης, αντιμετωπίζει κατηγορίες συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απαγωγής με σκοπό τον φόνο, τον εμπρησμό οχήματος, παράνομη κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών (σφαιρών) και πυροβόλου όπλου.

Ο 71χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και του εμπρησμού οχήματος, ενώ η μητέρα του 25χρονου, την κατηγορία για συνέργεια μετά τη διάπραξη κακουργήματος, αφού φέρεται να έδωσε ψεύτικο άλλοθι για τον γιό της, κατά την κατάθεση της.

Υπενθυμίζεται επίσης  ότι ο 71χρονος θείος του 24χρονου υπόπτου έδωσε θεληματική κατάθεση η οποία ήταν καθοριστική για την υπόθεση, αφού ανέφερε ότι του είπε πως σκότωσε τον Περικλέους με πιστόλι και τον έθαψε, ενώ παράλληλα του εξήγησε πώς κατέστρεψε τα διάφορα τεκμήρια.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά τον εντοπισμό του καμένου οχήματος του Περικλέους, στο πεδίο βολής Παλιομετόχου, την Παρασκευή 21 Απριλίου.

Οι έρευνες για εντοπισμό του πτώματος συνεχίζονται.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top