Εγκρίθηκε συμπληρωματικός προϋπολογισμός για πρόσθετο χώρο ενοικίασης στο ΚΥΠΕ

Εγκρίθηκε συμπληρωματικός προϋπολογισμός για πρόσθετο χώρο ενοικίασης στο ΚΥΠΕ

Η Ολομέλεια της Βουλής υπερψήφισε το απόγευμα συμπληρωματικό προϋπολογισμό ύψους €58.280 για σκοπούς ενοικίασης πρόσθετου χώρου στο οίκημα στο οποίο στεγάζεται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην Αγλαντζιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν στη Βουλή, οι συμπληρωματικές πιστώσεις που απαιτούνται αφορούν στην καταβολή ενοικίου ύψους €33.280, στην προβλεπόμενη δαπάνη για μετακίνηση στον εν λόγω πρόσθετο χώρο ύψους €20.000 και στην αγορά επίπλων και εξοπλισμού ύψους €5.000. Επιπροσθέτως, με βάση τα ίδια στοιχεία, τα εν λόγω ποσά θα καλυφθούν από εξοικονομήσεις στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εσωτερικών για το έτος 2023.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου οι Βουλευτές ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους του ΚΥΠΕ ότι οι πρόσθετες πιστώσεις αναφορικά με την ενοικίαση πρόσθετου χώρου κρίνονται απολύτως αναγκαίες, για σκοπούς στέγασης των δημοσιογράφων, οι οποίοι προσλήφθηκαν κατά το έτος 2022, αλλά και επιπρόσθετου προσωπικού στο πλαίσιο της πλήρωσης νέων θέσεων στο πρακτορείο, μέχρι το τέλος του έτους 2024.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE