ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανικός στη Λεμεσό: Και τρίτη πυρκαγιά (φωτογραφίες & video)

Πανικός στη Λεμεσό: Και τρίτη πυρκαγιά (φωτογραφίες & video)

Μάχη με τις φλόγες δίνουν καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας οι πυροσβέστες στην επαρχία Λεμεσού.

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη

Φωτογραφίες-video: Ιωάννα Μάντζιηπα, Αντώνης Κέστας

Τη μία πυρκαγιά μετά την άλλη σπεύδουν να κατασβέσουν οι πυροσβέστες σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού.  Ξέσπασε και τρίτη πυρκαγιά, αυτή τη φορά στο χωριό Πύργος. Η πυρκαγιά είναι ορατή από τον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος της εξόδου για Παρεκκλησιά  (βλ.φωτο). Λίγο πριν τις 19:00, οι άνδρες του τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν την εστία της πυρκαγιάς. Κι αυτό γιατί ήταν ανεξέλεγκτη, λόγω των σφοδρών ανέμων που έπνεεαν στην περιοχή και καθιστούσαν αδύνατη την προσέγγιση από το έδαφος.

Δείτε videos

Την ίδια ώρα ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να θέσουν υπό έλεγχο τις πύρινες γλώσσες στα χωριό Σούνι και Κυβίδες.  Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετέχουν δώδεκα πυροσβεστικά οχήματα, τρία πτητικά μέρα (τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας, και το αεροπλανάκι του Τμήματος Δασών), η επαρχιακή διοίκηση Λεμεσού με όχημα για μεταφορά νερού και ένα ελκυστήρα και η Πολιτική Άμυνα. 

 Το δύσβατο της περιοχής και οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο κατάσβεσης, με τις αναζωπυρώσεις να είναι συνεχείς.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε αρχικά σε Παρεκκλησιά και Κελλάκι βρίσκεται υπό έλεγχο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Καίγεται η ημιορεινή Λεμεσός– Ξέσπασε δεύτερη πυρκαγιά

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό – Άνοιξε ο δρόμος Παρεκλησσιάς – Κελλακίου - Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top