Ο Παναγιώτης Βασιλάκος άφησε άφωνη την Μαρία Μπακοδήμου: «Καλέ, είμαστε συγγενείς»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος άφησε άφωνη την Μαρία Μπακοδήμου: «Καλέ, είμαστε συγγενείς»

Στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» βρέθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει την Μαρία Μπακοδήμου και την τηλεοπτική της παρέα στον ΣΚΑΪ. Με το… καλησπέρα, όμως, ο μελαχρινός καλλονός έμελλε να αιφνιδιάσει την παρουσιάστρια για την πρώτη τους γνωριμία.

Ειδικότερα, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται από κοντά με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να μην συμφωνεί και να την γυρνάει αρκετά χρόνια πίσω. «Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ» αναφώνησε η παρουσιάστρια με τον καλεσμένο της να την ρωτάει με νόημα, «δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ λες;» και να ακολουθεί ένας σύντομος διάλογος των δυο τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

Την πρόθεσή της να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της πλειοψηφίας του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για την  υπόθεση που συνδέθηκε με το αποκαλούμενο σκάνδαλο των «χρυσών διαβατηρίων» και το ρεπορτάζ του Al Jazeera, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Νομική Υπηρεσία, η οποία διά της Υπεύθυνης Εισαγγελέως Επικοινωνίας, Πωλίνας Ευθυβούλου, τονίζει ότι παρά τον απόλυτο σεβασμό προς τις δικαστικές αποφάσεις, διατηρεί το δικαίωμα διαφωνίας με το περιεχόμενό τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE