ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση Περικλέους: Υπό κράτηση ο χάκερ και ο θείος του μέχρι την επόμενη Δικάσιμο - Πότε θα συνεχιστεί

Υπόθεση Περικλέους: Υπό κράτηση ο χάκερ και ο θείος του μέχρι την επόμενη Δικάσιμο - Πότε θα συνεχιστεί

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, παρουσιάστηκαν σήμερα 6 Ιουνίου, ο 25χρονος χάκερ, ο 71χρονος θείος του και η 59χρονη μητέρα του 25χρονου που κατηγορούνται για αδικήματα που σχετίζονται με υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 31χρονου Άγγελου Περικλέους. Το Δικαστήριο αποφάσισε όπως μέχρι την επόμενη δικάσιμο (10 Ιουλίου), ο 25χρονος χάκερ και ο θείος του παραμείνουν υπό κράτηση,  ενώ η τρίτη κατηγορούμενη (μητέρα 25χρονου) να παραμείνει ελεύθερη υπό όρους. 

Υπενθυμίζεται ότι οι επιτόπιες έρευνες για τον εντοπισμό της σωρού του 31χρονου τερματίστηκαν πριν από περίπου μία εβδομάδα αφού αποδείχθηκαν άκαρπες, με την Αστυνομία να δηλώνει ότι συνεχίζονται οι εξετάσεις για την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, αποφάσισε στις 26/5 όπως ο 25χρονος χάκερ και ο θείος του παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης, ενώ η μητέρα του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι και τη δίκη.

Εκτός από τον φόνο εκ προμελέτης, ο 25χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής με σκοπό τον φόνο, τον εμπρησμό οχήματος, την παράνομη κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών (σφαιρών) και πυροβόλου όπλου.

Ο 71χρονος θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και του εμπρησμού οχήματος, ενώ η μητέρα του 25χρονου, την κατηγορία για συνέργεια μετά τη διάπραξη κακουργήματος, αφού φέρεται να έδωσε ψεύτικο άλλοθι για τον γιό της, κατά την κατάθεση της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top