ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική - Έσωσε ηλικιωμένη γυναίκα από πυρκαγιά - Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική - Έσωσε ηλικιωμένη γυναίκα από πυρκαγιά - Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο

Σε κινητοποίηση τέθηκε το βράδυ της Τριτης (6/6) η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από ανταπόκριση σε σωρεία από περιστατικά.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, το τελευταίο 24ωρό η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε συνολικά σε 39 περιστατικά, συγκεκριμένα σε 22 πυρκαγιές, 12 ειδικές υπηρεσίες και 5 ψευδείς κλήσεις.

Όπως ανέφερε ο κ. Κεττής, στις 09:11 η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε απο το Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με ένα πυροσβεστικό όχημα σε πυρκαγιά σε διπλοκάμπινο όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε  ανοικτόχώρο στο δρόμο Νατά προς Επισκοπή. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Επιπρόσθετα επηρεάστηκε 1 δεκάριο ξηρά χόρτα και σωλήνες άρδευσης. Τα αίτια διερευνήθηκαν και πρόκειται περί εμπρησμού.

Στις 20:18, ανταπόκριση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αμμοχώστου με δύο πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος τουριστικού συγκροτήματος στην Αγία Νάπα. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής από τον αλλοδαπό ένοικο.Από την πυρκαγιά ζημιές υπέστει ο εξοπλισμός και ο χώρος του δωματίου. Δεν κινδύνευσε κανένας.Τα αίτια διερευνήθηκαν και φαίνεται η πυρκαγιά κα οφείλεται σε είδη καπνιστή.

Στις 23:12, ανταπόκριση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον 3ο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στη Λεμεσό. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε εγκατάσταση νερού και χρήση αναπνευστικών συσκευών.

Ζημιές υπέστει μέρος του εξοπλισμού του διαμερίσματος. Επίσης από τον καπνό και τα θερμά αέρια, ζημιές υπήρξαν στην βαφή του κλιμακοστασίου και των κοινόχρηστων χώρων του ορόφου.

Η ηλικιωμένη ένοικος, εξήλθε το διαμερίσματος αλλά παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα λόγω εισπνοής καπνού και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του Νοσοκομείου Λεμεσού. Οι υπόλοιποι ένοικοι των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας εξήλθαν με ασφάλεια μόνοι τους.

Τα αίτια θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top