ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτσι σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο δυστύχημα- Κτυπήθηκε ενώ πήγαινε στο πίσω μέρος του οχήματος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έτσι σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο δυστύχημα- Κτυπήθηκε ενώ πήγαινε στο πίσω μέρος του οχήματος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ακόμη μια τραγωδία σημειώθηκε στις 09:30 το πρωί της Τέταρτη στον αυτοκινητόδρομο Δεκέλειας – Αγίας Νάπας με θύμα 78χρονο από τη Αγλαντζιά.

Το θανατηφόρο είναι πανομοιότυπο με αυτό που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη (06/08) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού — Πάφου που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο άτυχος Πόλυς Βλάχου από την Λεμεσό.  

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, το νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός του οχήματος με κατεύθυνση την Αγ. Νάπα σταμάτησε στη λωρίδα ασφαλείας για να ελέγξει το αυτοκίνητο του, καθώς παρουσίασε μηχανική βλάβη. 

Ο οδηγός, αφού πρώτα αποβιβάστηκε από το όχημά του, μετακινήθηκε στο πίσω μέρος αυτοκινήτου για να πάρει τα απαραίτητα εργαλεία. Την ίδια στιγμή αυτοκίνητου τύπου BMW που ακολουθούσε συγκρούστηκε βίαια με το όχημα του άτυχου οδηγού με αποτέλεσμα να διαμελιστεί και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με το σταθμευμένο όχημα να μένει στην κυριολεξία μισό, ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Όπως μάλιστα πληροφορούμαστε εισήχθη στην εντατική. 

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων βρίσκεται ακόμη στη σκηνή, όπου διερευνά τις συνθήκες του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος. Αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες για να ενημερωθούν οι συγγενείς του άτυχου οδηγού.

Το νέο θύμα είναι ο 78χρονος Στέλιος Ιορδανού από την Αγλαντζιά. και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος είναι ο Ιωσήφ Στυλιανού, 42 χρόνων από το Αυγόρου.

Ο αυτοκινητόδρομος από τη Δεκέλεια προς την Αγία Νάπα παραμένει κλειστός από το ύψος της πρώτης εξόδου Ξυλοφάγου προς Αγία Νάπα.

Η τροχαία κίνηση προς Αγία Νάπα, θα διοχετεύεται μέσω του χωριού Ξυλοφάγου.

Διαβάστε επίσης: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ στον αυτοκινητόδρομο Δεκέλειας προς Αγία Νάπα

Ιωάννα Μάντζιηπα 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top