Επαφές Χριστοδουλίδη με Βέμπερ κατά την επίσκεψη του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Επαφές Χριστοδουλίδη με Βέμπερ κατά την επίσκεψη του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος προσφώνησε σήμερα την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, είχε σήμερα επαφές με επικεφαλής και μέλη πολιτικών ομάδων, στο πλαίσιο της επίσκεψης του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πέραν της προσφώνησης της Ολομέλειας και της συνάντησης του με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα Ρομπέρτα Μέτσολα, παρακάθισε σε γεύμα εργασίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ELK) κ. Μάνφρεντ Βέμπερ, το οποίο παρέθεσε ο επικεφαλής του ΕΛΚ προς τιμή του Προέδρου, και στο οποίο συμμετείχαν, επίσης, οι Αντιπρόεδροι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και οι Αντιπρόεδροι του ΕΛΚ, καθώς και οι Κύπριοι Ευρωβουλευτές.

Στο γεύμα παρακάθισαν, επίσης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου κα Μαριλένα Ραουνά και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ομάδας του Ευρωκοινοβουλίου «Ανανέωση της Ευρώπης» κ. Στεφάν Σεζιουρνέ και στη συνέχεια με τον Αντιπρόεδρο των Σοσιαλδημοκρατών κ. Πέδρο Μαρκές.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε, επίσης, σε συντονιστική συνάντηση με την πολιτική ομάδα του ΕΛΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης: Μοιράζει την σύνταξη του σε έξι ιδρύματα- Για όσο ασκεί το Προεδρικό αξίωμα

Νίκος Χριστοδουλίδης: Μοιράζει την σύνταξη του σε έξι ιδρύματα- Για όσο ασκεί το Προεδρικό αξίωμα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας αναφορικά με την ψήφιση, την υπογραφή και τη δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας του «περί της Δυνατότητας Αποποίησης Σύνταξης Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE