ΔΙΕΘΝΗ

Εκουαδόρ: Γυναίκα ξύπνησε μέσα στο φέρετρο στην κηδεία της και πέθανε μετά από μία εβδομάδα στο νοσοκομείο - Δείτε βίντεο

Εκουαδόρ: Γυναίκα ξύπνησε μέσα στο φέρετρο στην κηδεία της και πέθανε μετά από μία εβδομάδα στο νοσοκομείο - Δείτε βίντεο

Δεν τα κατάφερε τελικά και κατέληξε η 76χρονη γυναίκα από το Εκουαδόρ που ενώ είχε καταγραφεί ως νεκρή σε νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, ξύπνησε κατά τη διάρκεια αγρυπνίας που είχε διοργανωθεί στη μνήμη της, εκπλήσσοντας τους συγγενείς της, καθώς χτυπούσε το φέρετρο.

Η γυναίκα αφού έμεινε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για επτά ημέρες τελικά κατέληξε. Την είδηση επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή του και το υπουργείο Υγείας του Εκουαδόρ, όπου όπως αναφέρει η Μπέλα Μοντόγια πέθανε από ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ακόμα η ανακοίνωση προσθέτει πως η 76χρονη βρισκόταν «υπό διαρκή επιτήρηση», ωστόσο σύμφωνα με τον Guardian δεν παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιατρική έρευνα για την υπόθεση.

Ο γιος της 76χρονης, Γκιλμπέρτο Μπαρμπέρα Μοντόγια ανέφερε ότι δεν έχει λάβει καμία αναφορά από τις Αρχές σχετικά με κάποια ιατρική εξήγηση για το τι συνέβη και προειδοποίησε πως τα πράγματα «δεν πρόκειται να μείνουν έτσι».

Ακόμα όπως είπε η αδερφή της νεκρής γυναίκας παραπονέθηκε επίσημα για το περιστατικό, προσπαθώντας να εντοπίσει αρχικά τον γιατρό που την κήρυξε νεκρή.

Ο γιος της σημείωσε πως η σορός της 76χρονης που ήταν συνταξιούχος νοσοκόμα, επέστρεψε στο ίδιο γραφείο τελετών όπου «ξύπνησε» και όπως είπε ο γιος της θα ταφεί σε δημόσιο νεκροταφείο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το υπουργείο Υγείας την περασμένη εβδομάδα έχει συσταθεί μία ειδική τεχνική επιτροπή για να επανεξετάσει τον τρόπο με τον οποίο το νοσοκομείο εκδίδει πιστοποιητικά θανάτου.

Τι είχε συμβεί

Η Μπέλα Μοντόγια είχε «ξυπνήσει» στις 9 Ιουνίου κι ενώ βρισκόταν για πέντε ώρες μέσα σε φέρετρο στο γραφείο τελετών στο Μπαμπαχόγιο περίπου 208 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την πρωτεύουσα Κίτο.

Η γυναίκα χτύπησε επανειλημμένα το φέρετρο με τους ανθρώπους γύρω από το φέρετρο να αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media δείχνει τους ανθρώπους να παίρνουν σφυγμό από τη γυναίκα και να τη βγάζουν από το φέρετρο ώστε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top