Aπίστευτη φάρσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο: H Σκορδά και η σύντροφος του τσακώθηκαν και έγινε χαμός

Aπίστευτη φάρσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο: H Σκορδά και η σύντροφος του τσακώθηκαν και έγινε χαμός

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή στο Πρωινό μας και η Φαίη Σκορδά μαζί με τη σύντροφο του Ντάνου του ετοίμασαν μία επική φάρσα.

Στο διάλειμμα οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν έντονα για το αν η παρουσιάστρια θα τους κάνει on air ερώτηση αναφορικά με τη σχέση τους.

«Τι να πω; Ότι είστε φίλοι και συνεργάτες; Δεν είναι λίγο υποκριτικό αυτό;» ακούγεται να ρωτά η Φαίη Σκορδά με τη Δήμητρα Βαμβακούση να απαντάει: «Τάσο, πες λίγο. Έχουμε τραβήξει πόσα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE