ΠΑΡΑ-THEMA

Πώς αξιολογούν τις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη οι πολίτες – «Να λυπηθεί τζιαι τον φτωχό» - Δείτε βίντεο

Πώς αξιολογούν τις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη οι πολίτες – «Να λυπηθεί τζιαι τον φτωχό» - Δείτε βίντεο

Σε απολογισμό των πρώτων εκατόν ημερών της διακυβέρνησής του, προχώρησε χθες (20/6) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως από τα πολιτικά κόμματα, με τα συγκυβερνώντα να αναδεικνύουν τα θετικά και την αντιπολίτευση τα αρνητικά.

Πώς, όμως, αξιολογούν τις πρώτες 100 ημέρες της Κυβέρνησης οι πολίτες; Θετικά ή αρνητικά; Τι αναμένουν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια γκάλοπ που διενήργησε και παρουσίασε ο Alpha.

Γεωργός, ο οποίος μίλησε στη κάμερα, εξέφρασε την απαισιοδοξία του: «Βλέπω φίλε από τη δουλειά μου. Το πετρέλαιο δεν χαμήλωσε, τα φάρμακα δεν χαμήλωσαν, τα λιπάσματα δεν χαμήλωσαν, το κόστος παραγωγής εμάς σαν παραγωγοί δεν είχε καμία μείωση».

Γυναίκα, μέσης ηλικίας, κι ερωτηθείσα εάν την ικανοποιούν οι 100 πρώτες μέρες του Προέδρου Χριστοδουλίδη είπε: «Όχι, μέτρια, γιατί; Θέλω ό,τι τάζει να το κάνει, διότι είναι κρίμα»

Άλλη γυναίκα, δήλωσε: «Είναι νωρίς ακόμα. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να πάνε καλά όλα τούτα τα θέματα, να δει και λίγο τον κόσμο, τον λαϊκό, που μαχούμαστε δαμέ με νύχια και με δόντια για να βγάλουμε κάτι εδώ. Να μεν κάθουντε πίσω στην καρέκλα και να γύρνουν πίσω, να θωρούν και τον φτωχό κόσμο. Ελπίζουμε κι ευχόμαστε να είναι καλά ο άνθρωπος, να κάνει κάτι καλό για τον τόπο τζιαι ελπίζουμε να μας ακούει, να λυπηθεί τζιαι τον φτωχό».

Από την πλευρά του, συνταξιούχος άνδρας δήλωσε «ο άνθρωπος καλά πολεμά και μπράβο του. Ο Θεός να τον έσιει καλά», ενώ άλλος άνδρας είπε: «Ένα καλό του τόπου δεν πρόκειται να κάνουν ποτέ τους. Κατάργησε το ΦΠΑ για ορισμένο καιρό και τώρα θα ξαναμπεί στις βενζίνες και θα ακριβώσουν όλα. Με τα ψεκάσματα, πάλι λάθος».

Δείτε το βίντεο με το γκάλοπ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top