LIFESTYLE

Κιμ Καρντάσιαν για τον τρόπο που χειρίστηκε το διαζύγιο με τον Κάνιε Γουέστ: «Θέλω να γίνω παράδειγμα για τα παιδιά μου»

Κιμ Καρντάσιαν για τον τρόπο που χειρίστηκε το διαζύγιο με τον Κάνιε Γουέστ: «Θέλω να γίνω παράδειγμα για τα παιδιά μου»

Η Κιμ Καρντάσιαν έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ.

Μιλώντας στην ιταλική «Vogue», η διάσημη τηλεπερσόνα παραδέχτηκε ότι ο ράπερ το τελευταίο διάστημα εμφάνιζε μια «αλλόκοτη» συμπεριφορά.

Τόνισε επίσης, πως η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν η επιθυμία του να θέλει να αποβάλει τη μεγαλύτερη κόρη του, Νορθ από το σχολείο του, γιατί το χρώμα της δεν ταιριάζει στη «λευκή υπεροχή» που είχε ο ίδιος στο μυαλό του.

«Μερικές φορές, δεν έχεις επιλογή», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε για τον τρόπο που χειρίστηκε η ίδια το διαζύγιό τους: «Θα βελτίωνα την κατάσταση αν το χειριζόμουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο; Όχι. Θα τα έκανα χειρότερα; Ναι».

«Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει απλά να συμβιβαστείς με το ότι δεν θα έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο. Πήρα ένα πολύ καλό παράδειγμα από τους γονείς μου σε όλο αυτό το θέμα. Και ήταν χρήσιμο. Οπότε, θέλω κι εγώ να γίνω παράδειγμα για τα παιδιά μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως εξήγησε παρακάτω, δεν θέλει να εκφράζει τα συναισθήματά της μπροστά στα παιδιά της, ειδικότερα όταν αφορά τον πατέρα τους.

«Αν είναι κάτι που αφορά τον μπαμπά τους κι είμαι στενοχωρημένη, προσπαθώ να μην εκδηλώνω πολύ τα συναισθήματά μου. Πρέπει να είμαι έτοιμη να εξηγήσω γιατί είμαι στενοχωρημένη. Είναι ακατάλληλο το να ξέρουν κάποια πράγματα. Δεν υπάρχει επίσης, τίποτα χειρότερο από το "θα καταλάβεις, όταν μεγαλώσεις". Δεν θέλω να είμαι αυτό το άτομο», σημείωσε.

Ο χωρισμός τους όμως, της έδωσε κι άλλα χρήσιμα μαθήματα, όπως το να έχει αυτοπεποίθηση, χωρίς να έχει ανάγκη την έγκριση του άλλου. «Η αυτοπεποίθησή μου πριν, προέκυπτε από το γεγονός ότι είχα έναν σύντροφο, του οποίου τη γνώμη εμπιστευόμουν πολύ. Όταν συμβαίνει αυτό, χάνεις τη δική σου. Τώρα είμαι σε μία φάση, που θέλω απλώς να εκτιμώ τα πάντα μόνη μου, να ασχολούμαι με τη δουλειά μου και να χτίσω τις σχέσεις μου με τα παιδιά μου», εξήγησε η Κιμ Καρντάσιαν.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γράφουν και σβήνουν στις Βρυξέλλες, παρασκήνιο για Κυπριακό

Με βυτιοφόρα «μπλοκάρουν» οδόφραγμα Αγίου Δομετίου και Προεδρικό οι πρατηριούχοι – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν και πότε

Είσαι πρόσφυγας και χρειάζεται επιδιόρθωση η κατοικία σου; Δικαιούσαι να λάβεις βοήθεια από το κράτος – Οι προϋποθέσεις και τα ποσά

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Ήρθαν σε αντιπαράθεση και τους μαχαίρωσε – Σε κρίσιμη η κατάσταση 19χρονος

Τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή σε πισίνα στην Πάφο – Την βρήκε ο σύζυγός της

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top