ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραχώρησαν νοσηλεύτρια για τον μικρό Αντώνη, αλλά προσπαθούν να δημιουργήσουν τύψεις στην οικογένεια – «Παρά τις δυσκολίες λειτουργικότητας…»

Παραχώρησαν νοσηλεύτρια για τον μικρό Αντώνη, αλλά προσπαθούν να δημιουργήσουν τύψεις στην οικογένεια – «Παρά τις δυσκολίες λειτουργικότητας…»

Ενημερώθηκε κι επίσημα η οικογένεια του μικρού Αντώνη ότι από τη Δευτέρα (3/7) θα μπορεί να φοιτήσει σε θερινό σχολείο με τη συνοδεία νοσηλεύτριας. Παρά την αίσια κατάληξη στο όλο θέμα, εντούτοις, η προσπάθεια των αρμοδίων -του Υπουργείου Υγείας από τη μία και του ΟΚΥπΥ από την άλλη- να δημιουργήσουν τύψεις στην οικογένεια, επειδή στερούν νοσηλεύτρια από τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάρειου Νοσοκομείου προκαλεί οργή.

Όπως αναφέρει στην επιστολή που απέστειλε στην οικογένεια ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ, Κύπρος Σταυρίδης, την οποία παρουσιάζει το ThemaOnline, «αναφορικά με το αίτημα για συνέχιση παραχώρησης της νοσηλευτικής λειτουργού κατά τη φοίτηση του παιδιού σας στο θερινό σχολείο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας έχει αποφασίσει όπως παραχωρήσει την εν λόγω νοσηλευτική λειτουργό για την περίοδο από 3 Ιουλίου 2023 μέχρι 21 Ιουλίου 2023, λόγω προγραμματισμένης καλοκαιρινής άδειας της ιδίας».

Για την περίοδο από τις 24 Ιουλίου 2023 μέχρι τις 28 Ιουλίου 2023 (τελευταία μέρα θερινού σχολείου), προσθέτει, «ο Οργανισμός προβαίνει ήδη σε ενέργειες αντικατάστασης της κας ΟΕ, πληροφορίες οι οποίες θα σας γνωστοποιηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο».

«Επισημαίνεται ότι η πιο πάνω απόφαση του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας έχει παρθεί, παρόλες τις δυσκολίες λειτουργικότητας που αναμένεται να επιφέρει στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ», καταλήγει ο κ. Σταυρίδης.

Πάντως, όπως πληροφορείται το ThemaOnline, η αναφορά του κ. Σταυρίδη ότι η απόφαση πάρθηκε «παρόλες τις δυσκολίες λειτουργικότητας που αναμένεται να επιφέρει στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών», φαίνεται πως δυσαρέστησε και προκάλεσε απογοήτευση στην οικογένεια.

Δείτε την επιστολή:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top