ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άγνωστος διέλυσε το όχημα γυναίκας στη Λεμεσό έξω από το σπίτι της: «Θα μας σκότωνε και εμένα και το παιδί μου» - Φωτογραφίες

Άγνωστος διέλυσε το όχημα γυναίκας στη Λεμεσό έξω από το σπίτι της: «Θα μας σκότωνε και εμένα και το παιδί μου» - Φωτογραφίες

Τον απόλυτο πανικό έζησε γυναίκα στη Λεμεσό, η οποία αντίκρισε το όχημα της εντελώς κατεστραμμένο, το πρωί της Παρασκευής 30 Ιουνίου, στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή του Τσιρείου. 

Η ίδια, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρχικά το όχημα, που όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε και στις πιο κάτω φωτογραφίες, η ζημιά ήταν τεράστια, ενώ η παραπονούμενη δηλώνει πως ένας άγνωστος της χτύπησε το όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της.

Χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της αναφέρει ότι: «Σήμερα η ώρα 9 μου χτυπήσαν το αυτοκίνητο και ο οδηγός έχει φύγει έχει υπολείμματα από μπλε μπογιά αν δείτε κάτι να μου πείτε παρακαλώ. Η ζημιά είναι μεγάλη όπως βλέπετε. Εκείνη την ώρα βάζω το μωρό στο αυτοκίνητο δηλαδή για λίγα λεπτά δεν ξέρω τι θα γινόταν. Είναι περιοχή Τσιρειου Λεμεσός»

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και κείμενο


Το ThemaOnline, επικοινώνησε με την συμπολίτισσα μας, η οποία μας ανέφερε ότι από τις πρώτες εκτιμήσεις, φάνηκε ότι η ζημιά ήταν τεράστια και πιθανόν να μην μπορεί να επιδιορθωθεί. Την ίδια ώρα, μας είπε πως προχώρησε σε καταγγελία στην τροχαία Λεμεσού, όπου ψάχνουν από κλειστά κυκλώματα σπιτιών στην γειτονιά να εντοπίσουν τον δράστη.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε, σημειώθηκε γύρω στις 09:10 το πρωί, την ώρα που η ίδια ήταν στη δουλειά, όταν γείτονες της άκουσαν το χτύπημα και την ενημέρωσαν. Η ίδια επέστρεψε αμέσως στο σημείο και αντίκρισε αυτές τις τραγικές εικόνες που βλέπουμε πιο πάνω.

Ακόμη, μας είπε πως είναι το όχημα με το οποίο κάθε πρωί πηγαίνει στη δουλειά της, αφού πρώτα πάρει το μικρό παιδάκι της, ενάμιση ετών, στο νηπιαγωγείο. «Από τύχη γλυτώσαμε σήμερα και πήγα με άλλο όχημα. Θα μας σκότωνε και εμένα και το παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα θέλησε να επισημάνει ότι: «οι οδηγοί πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και η τροχαία πρέπει να τους ελέγχει περισσότερο στις κατοικημένες περιοχές λαμβάνοντας απαραίτητα μέτρα – όχι μόνο σε κεντρικούς δρόμους».

Η ιστοσελίδα μας, επικοινώνησε με την Αστυνομία, όπου μας τόνισαν πως θα κάνουν τις απαραίτητες έρευνες για εντοπισμό του δράστη, ενώ τόσο η Αστυνομία όσο και η παραπονούμενη απευθύνουν έκκληση αν είδε κάποιος κάτι που μπορεί να βοηθήσει, να ενημερώσει τις Αρχές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες

Eurovision 2024: Tι ρούχο ετοιμάζει ο Κουδουνάρης για τη Silia Kapsis on stage; Το video στο Tik Tok



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top