Γκρίνιες σε Υπουργείο – Λειτουργοί ζητούν την μετακίνησή τους επειδή δεν μπορούν να συνεργαστούν με Υπουργό - Έντονο παρασκήνιο

Γκρίνιες σε Υπουργείο – Λειτουργοί ζητούν την μετακίνησή τους επειδή δεν μπορούν να συνεργαστούν με Υπουργό - Έντονο παρασκήνιο

Αυξάνονται ολοένα και περισσότερο οι γκρίνιες από μεγάλο αριθμό λειτουργών σε συγκεκριμένο Υπουργείο, οι οποίοι, όπως πληροφορούμαστε, θέλουν διακαώς να μετακινηθούν από αυτό.

Αιτία για αυτή την αναστάτωση, η οποία διογκώνεται όσο περνά ο καιρός, φαίνεται πως είναι η Υπουργός που έχει διοριστεί τους τελευταίους μήνες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και η οποία διακατέχεται από μεγάλη ανασφάλεια, ενώ περιτριγυρίζεται από... αυλικούς.

Μάλιστα, σε μία προσπάθεια να αποδείξει η ίδια ότι παράγει έργο, απαγορεύει σε λειτουργούς να προβούν σε δηλώσεις, ειδικά σε τηλεοπτικούς σταθμούς, γεγονός που ενοχλεί, τόσο τους ίδιους όσο και τα ΜΜΕ. 

Επιπρόσθετα, δημοσιογράφοι διαμαρτύρονται διότι η εν λόγω Υπουργός δεν απαντά στις τηλεφωνικές κλήσεις αλλά ούτε και στα μηνύματα. Γεγονός που δυσκολεύει - προφανώς- το έργο τους.

Τα αρνητικά σχόλια, πάντως, για την συγκεκριμένη Υπουργό δεν είναι λίγα, με αρκετούς από τους λειτουργούς να την κατηγορούν, τονίζοντας την ανάγκη όπως σταματήσει να κάνει... απλά συναντήσεις για το θεαθήναι και να ασχοληθεί σοβαρά με σειρά ζητημάτων για τα οποία χρειάζονται άμεσες και σοβαρές λύσεις.

Το μόνο που απομένει, πλέον, είναι να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και εάν τελικά θα μπει ένα τέλος σε όλο αυτό το… θρίλερ προτού το Υπουργείο μείνει χωρίς προσωπικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE