LIFESTYLE

Μαντόνα: Δεν αναρρώνει όσο γρήγορα αναμενόταν - «Είναι αδύναμη και πολύ κουρασμένη»

Μαντόνα: Δεν αναρρώνει όσο γρήγορα αναμενόταν - «Είναι αδύναμη και πολύ κουρασμένη»

Νέα ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Μαντόνα μετά την περιπέτεια με τη βακτηριακή λοίμωξη που την οδήγησε στη ΜΕΘ με αποτέλεσμα να αναβληθεί η έναρξη της προγραμματισμένης περιοδείας της προκαλεί δημοσίευμα της ιστοσελίδας ΤΜΖ σύμφωνα με το οποίο η 64χρονη τραγουδίστρια δεν αναρρώνει τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, η Μαντόνα «είναι ακόμα αδύναμη και πολύ κουρασμένη» με αποτέλεσμα να περνάει αρκετές ώρες στο κρεβάτι.

Οι πληροφορίες αυτές ήρθαν στη δημοσιότητα ενώ πλησιάζει η 15η Ιουλίου, ημερομηνία στην οποία είναι προγραμματιμένη η έναρξη της περιοδείας της Μαντόνα από το Βανκούβερ χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

Υπενθυμίζεται ότι ο επί χρόνια μάνατζερ της Μαντόνα, ο οποίος ήταν και αυτός που ανακοίνωσε την σοβαρή περιπέτεια υγείας της τραγουδίστριας, είχε δηλώσει ότι περιμένει «πλήρη ανάρρωση» της πελάτισσάς του.

Όπως, πάντως, μεταδίδει η ιστοσελίδα ΤΜΖ η Μαντόνα δεν έχει συζητήσει με κανένα άτομο του στενού περιβάλλοντός της για την περιοδεία καθώς ακόμα αναρρώνει.

Πηγή: prothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top