Δείτε το νέο «ανάκτορο» του Ρονάλντο – 19 εκ. στην καρδιά του Μανχάταν! (φωτογραφίες)

Δείτε το νέο «ανάκτορο» του Ρονάλντο – 19 εκ. στην καρδιά του Μανχάταν! (φωτογραφίες)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να επεκτείνει την ακίνητη περιουσία του και για το λόγο αυτό δαπάνησε 19 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει ένα διαμέρισμα 2,500 τ.μ. στην 5th Avenue του Μανχάταν.

Αυτή τη φορά δεν θέλησε να μεγαλώσει τη συλλογή από τα πολυτελή αυτοκίνητα που διαθέτει αλλά να αγοράσει κάτι πολύ πιο ακριβό. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα μπορεί πλέον να απολαμβάνει την απίστευτη θέα στο Σέντραλ Παρκ ενώ τα δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου αναφέρουν πως η κίνηση αυτή ίσως δείχνει και τις προθέσεις του για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, με τις καμπάνες του MLS ήδη να ηχούν.

Το σπίτι περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, δύο διαφορετικού τύπου σαλόνια ενώ ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι πως σχεδόν σε κάθε δωμάτιο, υπάρχει άπλετη θέα στη Νέα Υόρκη.

Δείτε τις φωτογραφίες








Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.