Αύξηση του επιδόματος δεσμοφύλακα διεκδικεί η Συντεχνία «Ισότητα»

Αύξηση του επιδόματος δεσμοφύλακα διεκδικεί η Συντεχνία «Ισότητα»

Αίτημα για αύξηση του επιδόματος δεσμοφύλακα από 120 ευρώ σε 240 αξιώνει το Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων Παγκύπριας Συντεχνίας «Ισότητα» και ως προς τούτου απέστειλε επιστολή στους Υπουργούς Οικονομικών και Δημοσίας Τάξης την οποία έδωσε την Πέμπτη (13/7) στη δημοσιότητα.

Στην επιστολή της η συντεχνία εκφράζει την εκτίμηση «ότι η αύξηση του επιδόματος σε 240 ευρώ θα αποτελέσει ένα ισχυρό κίνητρο για την προσέλκυση νέων υποψηφίων και την αποτροπή της τάσης φυγής των υπηρετούντων Δεσμοφυλάκων».

Απευθύνει έκκληση στους δύο Υπουργούς όπως λάβουν υπόψη τα πιο πάνω και εξετάσουν το αίτημα για αύξηση του Επιδόματος Δεσμοφύλακα στα 240 ευρώ «ποσό που πιστεύουμε ότι αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα των συνθηκών εργασίας και της ευθύνης που φέρουν καθημερινά οι Δεσμοφύλακες».

Τέλος, η Κλαδική Δεσμοφυλάκων της «Ισότητας», τίθεται στη διάθεση των εμπλεκόμενων για συζήτηση του θέματος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Ρωσία καλεί τις ΗΠΑ να απέχουν από επίθεση στο Ιράν – Μικρής έντασης επιθέσεις σε Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Η Ρωσία καλεί τις ΗΠΑ να απέχουν από επίθεση στο Ιράν – Μικρής έντασης επιθέσεις σε Ισραήλ και Ιράν

Επιθέσεις συνεχίζουν να ανταλλάσσουν Ισραήλ και Ιράν, με τη σύγκρουση να διανύει εσχάτως την έβδομη ημέρα της. Όλες οι εξελίξεις. 

BEST OF TOTHEMAONLINE