Καραβίδας: «Μαζί για πάντα, μαζί σε όλα»

Καραβίδας: «Μαζί για πάντα, μαζί σε όλα»

Δεδομένη η αγάπη του Κώστα Χριστοδούλου για το γιο του Όθωνα. Το… νέο στην προκειμένη είναι ότι αυτή την αγάπη την εξέφρασε με ωραίο τρόπο στο facebook.

Ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν μαζί μπροστά από μια… υπερμεγέθη φουκού, με το εξής μήνυμα: «Μαζί για πάντα, μαζί σε όλα».

Πράγματι «μαζί σε όλα», αφού ο Όθωνας είναι ο γυμναστής της ομάδας του πατέρα του, Κώστα, τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Όσο για τις σούβλες, προορίζονταν ασφαλώς για τα ποδοσφαιρικά στελέχη της ομάδας της Κατωκοπιάς (17/08).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Tη λήψη νομικών μέτρων ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) για την παράνομη κράτηση των πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών από το κατοχικό καθεστώς εξετάζει η Κυπριακή Δημοκρατία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE