LIFESTYLE

Διάσημο μοντέλο καλωσόρισε το δεύτερο παιδί της! Δείτε φωτογραφίες

Διάσημο μοντέλο καλωσόρισε το δεύτερο παιδί της! Δείτε φωτογραφίες

Η Κάρλι Κλος είναι και επίσημα μητέρα δύο παιδιών.

Την Τρίτη, το 30χρονο σούπερ μόντελ και ο 38χρονος σύζυγός της, Τζόσουα Κούσνερ, καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους. Ο Κούσνερ μοιράστηκε τα συναρπαστικά νέα στον προσωπικό του λογαρισμό στο Instagram την Πέμπτη μαζί με μια φωτογραφία του νεογέννητου.

«Καλώς ήρθες», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας την οποία συνόδευσε με ένα έμοτζι της γης και ένα έμοτζι καρδιάς.

Δείτε την ανάρτηση


Κατά την παρουσία τους στο Met Gala τον Μάιο, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι η οικογένειά τους μεγάλωνε και πάλι. Το πρώην μοντέλο της Victoria's Secret ανέδειξε τη φουσκωτή κοιλιά της με ένα εφαρμοστό μαύρο φόρεμα, το οποίο ήταν διακοσμημένο με μακριές αλυσίδες μαργαριταριών και χάντρες γύρω από τη μέση.
Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Entertainment Tonight στο κόκκινο χαλί, η Κλος αποκάλυψε γιατί επέλεξε τη μεγαλύτερη βραδιά της μόδας για να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα.

«Αυτή είναι η πιο σημαντική νύχτα στη μόδα, φυσικά, και ειλικρινά εκπλήσσομαι που μπόρεσα να το κρατήσω μυστικό τόσο καιρό», είχε αναφέρει.
 
Η Κλος και ο Κούσνερ είναι ήδη γονείς του γιου Λιβάι Τζόζεφ, τον οποίο καλωσόρισαν το 2021. Τρία χρόνια πριν, το ζευγάρι είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στα βόρεια της Νέας Υόρκης.

Φωτογραφία: Shutterstock
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top